|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kremica za bradavice
9.6.2005 12:53:15   
Emanuelle
Kako se že imenuje to mazilo, ki ga vse hvalite - proti vnetim in razpokanim bradavicam?
Sem iskala pa ne najdem?!:ups:
Kje v LJ se ga lahko kupi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kremica za bradavice
9.6.2005 12:54:25   
CUKRČEK
Bepanten!!!! Super kremca za vse ranice.

(odgovor članu Emanuelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kremica za bradavice
9.6.2005 12:55:54   
Emanuelle
Za to vem in jo že uporabljam za telo, zanima me ena druga jooooooooooooj se ne spomnim niti 1. črke
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kremica za bradavice
9.6.2005 13:09:44   
Anonimen
Meni so vsi priporočali Lanolin Multi-Mam, in tega imam tudi pripravljenega. Upam, da sem ti pomagala :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kremica za bradavice
9.6.2005 13:12:52   
rainbow
Lanolin, se dobi v lekarni, nujno potrebna stvar za v porodnišnico, namazat po vsakem podoju!!!!!!!!!!!!!!!

lep pozdrav in vse lepo!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kremica za bradavice
9.6.2005 13:20:56   
Anonimen
Ja, Lanolin Multi-Mam. Kupi se ga velarni. Stane tam okoli 1.000 SIT, je pa fajn, ker ga ni treba čistit sran pred dojenjem, tako kot Bepanten.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kremica za bradavice
9.6.2005 13:34:29   
Anonimen
A Bepanten moraš odstranit iz brabavic preden začneš dojit? Katere kremice pa lahko ostanejo gor?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kremica za bradavice
9.6.2005 13:40:50   
Anonimen
Saška, kolikor so nam povedali v šoli za starše, samo Lanolin lahko ostane na bradavici, ostalo se mora izprati.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kremica za bradavice
9.6.2005 15:17:35   
lex
Lanolin je zakon!!!

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kremica za bradavice
9.6.2005 15:19:57   
Anonimen
lanolin je super!!! Samo obvezno se moraš mazati po vskaem podoju. Jaz sem ga videla tudi v drogeriji Tuš.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kremica za bradavice
9.6.2005 16:37:21   
smrka
mene pa zanima, a si je katera mazala s cim bradavice pred porodom, da bi bile bolj trdne in da nebi prihajalo do kakih ran in nevem cesa v primeru dojenja otrocka.
:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kremica za bradavice
9.6.2005 17:47:40   
tejč
hura za lanolin multi mam! res pomaga. ne, pred porodom se nisem mazala.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kremica za bradavice
9.6.2005 18:48:40   
rozi81
Punce 2x sm bla že v lekarni joooooooooooooooooooooj:hudicek: kr znorela bom. Nazadnje dons in sem rekla če lahko dobim lanolin in odgovori: 1. nimamo imamo neki podobnega in mi da kremo Pomada ki je res na neki osnovi lanolina samo ima parfum. Jo vprašam če je treba brisat in pravi da ne. Doma preberem in vidm da je dodan parfum. Mislm sm skor znorela. Kermu je pa všeč ukus po parfumu. Ok se zgodi.(to je bilo en mesec nazaj)
Druga lekarna: današnji odgovor pa je bil nimamo lanolina in nimamo bepanthena. Ne vemo kdaj ga dobimo imamo neki podobnega. In sem dobila Panthol kremo. Sicer piše da jo priporočajo doječim materam pri razpokanih bradavicah, samo vseeno da se mi 2x zgodi isto da ne dobim ne bepanthena ne lanolina.

Prosim povejte mi kje ste to kupile. Vsaj bepanthen. Tok da imam vsaj eno tubo. In koliko stane Bepanthen?
Aja sprašujem pa za Ljubljano.

Hvala za odgovore.

LP S

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kremica za bradavice
9.6.2005 20:02:09   
CUKRČEK
Bepantena ni potrebno izprati z bradavic pred dojenjem.
Stane pa nekje okrog 800 sit za tubo.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kremica za bradavice
9.6.2005 20:32:08   
metaa
Jaz ti svetujem le Bepanten Plus. Je boljši kot MIlti Mam Lanolin, ker razpoke na bradavicah tudi celi. Jaz sem sprva imela le Lanolin, ampak je Bepanten Plus zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kremica za bradavice
9.6.2005 22:43:34   
piščanc
bepantehn se trenutno ne dobi, jaz sem ga nazadnje dobila v moravčah, neki problemi z dobaviteljem

lanolin multimam in blazinice multimam (ki so najboljše za prve dni!!!!) se dobi tudi v drogerijah tuš

bepanthen posuši kožo, kar pa ni ravno najboljše za prve dni dojenja, lanolin je super, ampak koža pač rabi par dni da se popravi kar pa v začetku dojenja nimaš, meni so najprej odgovarjale blazinice, ki jih daš na bradavice in imajo tak gel, ki ga tudi ni potrebno izpirati

men je lanolin odličen tudi za razpokane/suhe ustnice

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kremica za bradavice
10.6.2005 10:20:23   
Sabela
Jaz sem si z lanolinom mazala bradavice že v zadnjem mesecu nosečnosti in :bravo: nisem imela kasneje pri dojenju nobenih težav z razpokanimi ali bolečimi bradavicami. Seveda sem se redno mazala po vsakem dojenju.
Smo pa v Celjski porodnišnici dobile lanolin vse porodnice, ki smo dojile.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kremica za bradavice
10.6.2005 19:11:28   
Emanuelle
Očitno je lanolin to kar sem iskala!
Hvala :bravo: :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?