|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 12:34:56   
dolenjka

Oj,

odpiram novo temo, ker sem malo prestrašena.

Ali ima katera izmed vas, ki ste iz LJ kaj slabih izkušenj z G dr. Tatalovičem? V zadnjih dveh mesecih sem namreč slišala za dva huda kiksa, ki si jih je "privoščil", pa me malo skrbi, ker je tudi moj ginekolog!!

Lp,

dolenjka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 13:29:54   
Lola72
Moja prijateljica hodi k njemu in pravi, da z njim zelo težko komunicira (vse ga mora vprašati in vleči iz njega, pravi da je bolj nezainteresiran). Za kakšne kikse si pa slišala?
Ona ga bo po vsej verjetnosti zamenjala, sploh pa sedaj ko je noseča.

papa Lola

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 14:00:15   
dolenjka

Najprej je imela ena znanka probleme z zanositvijo in človek ni videl na UZ, da ima neprehodne jajčnike, no nato ji je končno uspelo (po operaciji), potem pa je SS in potem na UZ ni videl, da je niso dobro ščistili.

Pred dnevi pa sem izvedela, da se je eni kolegici, ki je imela rok 8.6. rodil otročiček s srčno napako in Downovim sindromom. OK, za Downov sindrom je bila na testu in je bilo 1 : 2000 možnosti (tako kot pri njenem prvem zdravem fantičku), ampak napako na srčku pa bi lahko ugotovil na UZ, a se vam ne zdi??
No, tolk o tem, zakaj sprašujem. Mal sem se prestrašla!

Jaz osebno do sedaj nimam slabih izkušenj in se mi zdi Ok, pa še fejs je :)), ampak me je pa mal strah zdaj, ko vse to slišim....

Če ga ne bom zamenjala, pa bom sigurno ko mi rata biti :nosecka: ubrala pot še h kakšnemu G, da mi potrdi oz. poda drugo mnenje. zihr je zihr, a ne??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 14:12:44   
Mijavček
Ojla,

jaz tipa ne poznam, bi pa samo pripomnila, pa ne da ga branim, ampak tako na splošno...

jajčniki ne morejo biti neprehodni, to so lahko samo jajcevodi, tega pa se na UZ ne vidi !! Zato imamo preiskavo, ki se ji reče HSG in boli ko svinja, če bi se neprehodnotst jajcevodov videla na UZ, potem ne bi s to preiskavo matrali miljonov žensk po vsem svetu. Če se ja dalo videti, ali je dovro ščiščena po ss pa tudi ni nujno, saj je veliko odvisno tudi od kvalitete aparata, isto vela za napako na srčku!

ne vem no, pomojem malo pomislimo, da me tukaj, ki se ne spoznamo ne na porodništvo na na ginekologijo, ne na UZ-je, razgljabljamo o domnevnih napakah poimenovanega G, ki lahko, da ni nič kriv. To se meni ne zdi fer in je lahko celo blatenje dobrega imena, za kar se odgovarja na sodišču. Doktorju bi lahko naredila veliko škodo,... lahko pa da je res, ampak mi nismo tukaj poklicani, da sodimo o strokovnosti doktorjev.

Lp pa brez zamere,

Mijavček:muca:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 14:18:30   
dolenjka

Sorry, sem premal strokovno izobražena, verjetno so bili res jajcevodi...Anyway, ko se ti kaj takega zgodi, te prav mal briga za dobro ime, blatenje in sodišče, ampak sigurno bi vsaj ob zadnjem UZ lahko zaznal šum na srčku!
Ne gre za sojenje o strokovnosti, gre samo za to, da si želim najboljše zase in za mojega :duda:!

Brez zamere, to je pač moje mnenje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izbrani ginekolog
9.6.2005 14:24:08   
Mijavček
Lubica, jaz mam šum na srcu, pa so mi ga odkril, ko sem bla stara 16 let...

razumem, da te skrbi za svoje zdravje in za zdravje bližnjih, tudi mene skrbi in ne izbiram besed, kadar s čem v zdravstvu nisem zadovoljna... ampak svoje pomisleke izrazim na pravi naslov.. točno tistemu s katerim nisem zadovoljna in od njega iščem odgovore.

gre se zato, da z gotovostjo ne moreš reči, da je ta in ta doktor zanič... O tem se lahko pogovarjaš v krogu kolegic na kavi do onemoglosti, ne moreš pa poimensko nekoga na internetu v drek tlačit, ker se tebi "zdi", da bi lahko delal tako in tako...

Tako to je.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?