mateyka -> RE: Ko pride otrok (+tašča) (2.6.2014 11:17:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85 točno ko potegnem rolo gor je čez 10 minut pri nas.. ne potegni roloja gor to mi je prvo padlo na pamet. [sm=smiley36.gif] brat: pojdi dopoldne zdoma; na sprehod, na izlet, a ne na igrala, daj mu otroka, da skrbi zanj, ti pa si tačas privošči nekaj časa zase; pojdi v njegovo sobo in jo ''okupiraj''; če se bo kaj bunil, mu razloži, da imaš vso pravico biti tam, saj je brat od tvojega, marne? [sm=smiley36.gif] ma ne, jaz ne bi šla na njegov nivo. in sploh ne bi čepela v eni sobi, če mi ne paše. jaz bi začela zaklepat vrata. sam sej vem, ljudem je težko, ko se spremenijo pravila. na začetku bo težko kot ponavadi, potem se pa navadijo. možu bi pa rekla, da mam pravico do svoje zasebnosti. in če mi paše dopoldan v čipkastih gatkah pospravljat, ima brat in tašča da se skipata ven. pika. tašča: glede na to, da ima obilo časa, ga izkoristi; za druženje z otrokom (brez tebe), za stvari, ki morajo biti opravljene, pa jih ti (kao) nimaš časa.. to bi jaz tudi naredila. koristno izkoristila taščino pozornost, ko mi paše (in njej obenem seveda). ko pa ne, bi pa spokala na kak sprehod, izlet (karkoli).. pa predlagaj, naj raje za skupno kosilo sedete kak dan čez teden, pa si v soboto vzamite čas zase kot družinica, brez starih staršev.. ja, zakaj pa ne. predlagaj prvo možu da začnete sobote met zase in pejte skupaj kam, na bled, bohinj, zbilje, radenci - mislim, v naravo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|