|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cevlji, ki ne premocijo takoj
25.9.2009 11:27:41   
barni
Kupujem otroske cevlje za prehodni cas. Stevilka 23-24. Nekaj za vmes med temi, ki jih nosi sedaj in tistimi, ki jih bo imela za na sneg (tiste bodo od Superfita visoki, podlozeni gore-tex).

Ima morda katera idejo, kaksen cevelj je primeren? Usnjen, Gore-tex, kje naj to kupim? Bi pa nekaj v visini gleznja z malo bolj gumiranim podplatom. Karkoli sem sla gledat se mi ni zdelo primerno.

Kaksne so vase izkusnje? Otrok je v vrtcu in predvsem tiste, ki imate starejse otroke, kaj se obnese recimo v mesecu novembru, ko se ni za ta hude zimske cevlje, je pa mraz in vcasih dez?

Pa se tole: ali ima katera izkusnje s kupovanjem tukaj - Legero SHop v Grazu- to je tovarniška trgovina s superfitovimi čevlji, cene so nekje 20% nižje kot pri nas, izbira ogromna. Je pa trgovina na Marburgstrasse. Ali katera kaj vec ve o tem?

Ne bi zastonj hodila tja, ker mi ni tako zelo blizu. Pri nas so Superfit resnicno pretirano drage. Je pa res da so carske.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cevlji, ki ne premocijo takoj
25.9.2009 13:26:57   
pupika
Saj če imajo superfitke, potem se izplača, ker res ne premočijo, je pa res da so pri nas sfinsko drage.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2009 15:44:39   
jakaracman
Naša ima od superfita tako za vmes supergice,goratex.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2009 5:15:10   
sanasan
jaz sem naši sedaj že drugo leto zapored kupila superfit - goretex...za punčke so imeli v čololadno rjavi barvi (všeč mi je, ker zgledajo ves čas kot novi, na njih se ne pozna nobeno bremzanje, umazanija...)in z neko majhno roza obrobo...se je ravno vrnila s hribov in sem ji jih komaj spravila z nog, ker je nora nanje...so pa res sviiii...o dragi 65,00 eur.
hvala bogu, ji v hladnejšem času zgleda počasneje rasejo nogeuser posted image , lani jih je dobila konec okt. in jih je imela do aprila...še poleti jih je tlačila na noge...so izredno dobro zaščiteni spredaj in zadaj z gumo ali s čim...pri nas jih ima za v vrtec, doma, v gozd....skratka ves čas. Se mi je pa lani pohvalila,...veš, mami, si mi res kupila dobre čevlje...sem stopila v lužo, pa nič ne premočijouser posted image ..in kar je meni zelo pomembno, kljub norenju in nagnjenju potenja v nogice, le teh v njih nima nikoli mokrih, mrzlih!

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 5:18:22   
sanasan
jaz jih vedno kupujem v mass-u, v lj

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2009 12:28:15   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Naša ima od superfita tako za vmes supergice,goratex.

naša ima tud superfit nepremočljive goretex superge za vmes. tukaj so cca 10 evrov ceneje. v tej trgovini v šiški. kakih 40 modelov je vedno ceneje (vsak model samo 1 par, ena številka - to so tisti testni modeli).

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2009 13:52:04   
barni
Ma tle v Siski v trgovini Ara imajo samo dolocene stevilke vzorcne. Nase seveda ne.

In cevlji so zelo dragi. Ce bom sedaj dala 60E za superge, potem pa se 60E za zimske? Jao.

Vem da so superfitke ful fajn, ker res ne premocijo, smo jih tudi mi imeli lani. Samo sedaj sem vi dilemi ali kupiti samo zimske ali tudi tiste za vmes.

Nasa pupa ima 22 mesecev in je ravno zacela v vrtec hodit.

REs ne vem kako naj se odlocim.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2009 18:33:48   
al1*
Pri nas so se obnesle tudi visoke najkice
Nekaj takega recimo:

user posted image

lp

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2009 19:39:10   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: barni

Ma tle v Siski v trgovini Ara imajo samo dolocene stevilke vzorcne. Nase seveda ne.

In cevlji so zelo dragi. Ce bom sedaj dala 60E za superge, potem pa se 60E za zimske? Jao.

hm, jaz sem vzela ene goretex, ki niso bile ravno idealne - bi druge, če bi imeli drug model, samo sem zdaj res zadovoljna. so izpadle čisto ok, tudi barva in model. bile so pa 30 evrov. 60 tud jaz ne bi dala - ful too much tudi zame. zato sem pa gledala med vzorčnimi user posted image
21 številko so imeli, 22tka pa je bla bolj bogo založena, to se spomnim.

Vem da so superfitke ful fajn, ker res ne premocijo, smo jih tudi mi imeli lani. Samo sedaj sem vi dilemi ali kupiti samo zimske ali tudi tiste za vmes.

ker imamo te prehodne supefit supergice, bom jaz verjetno zato zimske kupila kar kamik na superge.si (so spet ceneje) - so do -23 stopinj. take skibucke z gumo okoli varianto - pride 30 evrov (v trgovini 50)
user posted image

semi zdi dajat 60-70 evrov za zimske superfitke odločno preveč. samo za eno sezono - ne vem no.. tele kamik so mi hude, pa gumo majo za plundro - evo opisa:
'Otroški zimski čevlji KAMIK, primerni za temperature do -32 C; zgornji del iz nylona, vulkaniziran podplat iz prave gume, zimski profil podplata. Noge bodo ostale suhe in tople tudi v najbolj težavnih vremenskih razmerah.

Nasa pupa ima 22 mesecev in je ravno zacela v vrtec hodit.

ok, naša je mal starejša, samo never mind user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 27.9.2009 19:41:29 >

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2009 18:11:59   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

[user posted image

'Otroški zimski čevlji KAMIK, primerni za temperature do -32 C; zgornji del iz nylona, vulkaniziran podplat iz prave gume, zimski profil podplata. Noge bodo ostale suhe in tople tudi v najbolj težavnih vremenskih razmerah.

ma ja to piše- jaz sem jih kupila lani, ker so jih tu na RR ful hvalil, ampak raje dam malo več, pa dobim Super fit- jaz npr. sem včeraj v BTC, Hala A kupila lanski model Superfitk - skibucke, Gora tex- za 40€, lani smo imeli Kamik, res niso premočile, so pa zelo hladne (naše naj bi držale celo do -43Cuser posted image user posted image )- naša je imela notri ledene noge in še trde so za hodit - v glavnem saj so OK, niso pa Superfitke- sploh za manjše otroke bi jaz vsekakor priporočala Superfitke.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2009 22:04:47   
Lolek in Bolek
a pa te Superfitke že sedaj obuvate za v vrtec? Ker se mi zdi, da je čez dan še pretoplo zanje. Če jih že, moramo pa mi v akcijouser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2009 22:30:20   
mateyka
Lolek in Bolek
superfitke, jaz bi jih dala v 2 kategoriji: prehodni in zimski. prehodni so men kar prevroči za podnevi, ko se ogreje. zimski pa itaaak user posted image naša ma sedaj "fejkice" (fake kroksice user posted image ) in nogavice pa ji je čist ok. tako da superfitke superge bom jaz po moje dala, ko se ohladi na 15 stopinj čez dan in je recimo mokro (če dežuje ji itak škornje nataknem, ker čofota po vsaki luži).

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.9.2009 22:43:54   
Ana009
samo to recem, da se ne pritozujte nad ceno cevljov. :)
tu v Nemciji so skornji za zimo cca 100 EUR, medtem ko navadne balerinke ali prehodni cevlji cca 70EUR.. tudi najmanjse stevilke, ki jih prerastejo v mesecu ali dveh...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2009 8:46:12   
PIRANJA
Ana009 mene tu skrbi sorazmerje med nemškimi in slovenskimi plačami...

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2009 7:54:50   
al1*
anna009 - poleti smo bili v Nemčiji in sva s hčero kupovali čevlje - primerljivi čevlji stanejo enako ali celo malo manj kot pri nas. Enako velja tudi za oblačila.

lp

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2009 21:03:27   
bina30
IZVIRNO SPOROČILO: Ana009

tu v Nemciji so skornji za zimo cca 100 EUR, medtem ko navadne balerinke ali prehodni cevlji cca 70EUR.. tudi najmanjse stevilke, ki jih prerastejo v mesecu ali dveh...

user posted image V kateri trgovini pa si to gledala? Mogoče kaka fenši-šmensi trgovina.  Mi smo veliko v Nemčiji in so cene zelo podobne, skoraj popolnoma enake kot pri nas. Še več akcij imaš in dobiš velikokrat bolj poceni kot pri nas. Da o ponudbi ne govorim.

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2009 10:01:45   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: Ana009

A dej nehi no.Cene pri vas so enake , včasih pa malo nižje.Plače pa niso enake.Pa kaj misliš, da smo za železno zaveso in kupujemo samo v BTC.Tudi v Lj so superfitke zimske 70 eur in za camperke sem dala 83.

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.10.2009 8:15:36   
barni
CEbelica Maja, kje pa ste kupili tele Superfitke za tako ceno?

Katera trgovina je to?

Jaz sem jih gledala v Siski v trgovini ARA, kjer so se drazje kot v MAssu.

Lp.

Neposredna povezava do sporočila: 18
8.10.2009 1:11:03   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: barni

CEbelica Maja, kje pa ste kupili tele Superfitke za tako ceno?

Katera trgovina je to?

Jaz sem jih gledala v Siski v trgovini ARA, kjer so se drazje kot v MAssu.

Lp.

BTC - Hala A-spodnje nadstropje ali klet- neka trgovina (ne vem imena) ala Ciciban- prodajajo Ciciban in Superfitke, pa Tevice sem še videla, da jih imajo.
Na sredini imajo stojalo s kolekcijo lanske sezone, ki je znižana.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 1:52:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 20
8.10.2009 14:25:41   
sabina9
Ojla!
Ti škornji crocs so pa full luštni.Kje ste jih pa kupili?
Lp,

Za dež in sneg sem jim letos nabavila škornje crocse
user posted image

user posted image

in so ultra lahke in prijetne za obuvanje, s tem, da se že cel september prepiramo, da še niso primerne za v vrtec, ker ni dežja user posted image .
[/quote]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.10.2009 18:46:07   
mateyka
jaz sem pa ravno kupila superfit goretex skibucke (testni model) v Ari v šiški za 43evrov user posted image sej neki se tam kar da dobit.. saj to se vam ne zdi tako drago, ne?

(odgovor članu sabina9)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.10.2009 19:09:26   
suzanica
mene ste navdušile nad temi superfitkami. letos bomo prvo zimo hodl. jaz pa pojma nimam kje jih prodajao - po možnosti kje so najugodnejši. do zdaj smo nosli pediped, zimskih pa nimajo. ciciban mi je pa čist mim. pozdravček.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
9.10.2009 7:33:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabina9)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.