Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:13:53
|
|
|
|
aljča
|
in gremo naprejjjjjjj...... > Moz, zdravnik, in zena sta se skregala pri zajtrku. On, ves besen, vstane > in odide in ji spotoma zabrusi: "in v postelji si tudi zanic!". > Po nekaj casa se je umiril in se zelel opraviciti, zato jo je poklical. > Dolgo casa je zvonilo, ko zena koncno dvigne telefon. "Kje si bila tako > dolgo?" > "V postelji". > "In kaj si delala tako pozno v postelji?" > "Iskala sem drugo mnenje!" :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:37:45
|
|
|
|
Mijavček
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- te so pa dobre... Evo, bom še jaz lonček pristavila; Pita žena muža: - Jel' se sječaš kad si bio u ribolovu prije 6 mjeseci? - Kako da ne, bio je odličan ulov! - E pa zvala te riba koju si ulovio - očekuje ribice!!!
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:39:18
|
|
|
|
pika74
|
mati šestih - da nito MISKA01:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:41:28
|
|
|
|
aljča
|
Ej Pika ti pa res misliš na vse....:)-:)-:)-:)-:)-:)- > ''Mamica tako sem zalostna, noseca sem,"pravi hcerka. > "Kje si pa imala glavo, smrklja neuma!!" > "Pod volanom!!!" mislim, da imam jaz dons tulk enih vicov za povedat,da se vam bo rolal...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- L.p:Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:42:37
|
|
|
|
pika74
|
U fino, zdej pa vemo, v čem je keč - glavo pod volan. Že šibam po mojga, z glavo pod volanom :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful dobre fore!!!!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 12:45:00
|
|
|
|
aljča
|
Jaz bom tud ta mesec to probala:)-:)-:)-:)-:)-:)- še enga pol grem pa kosilo kuhat... > Srecata se sosedi. Prva: "Gospa, pa menda niste kaj bolni, ze 14 dni vsako > opoldne vidim zdravnika, ko odhaja iz vase hise." > Druga: " Veste kaj, ko je k vam ves mesec hodil oficir, tudi nisem > sprasevala, ali je vojna!" >:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 13:07:39
|
|
|
|
anadejka
|
MISEL DNEVA......... Kdor se poti pri juhi je zdrav. Kdor se poti pri tabletah je bolan. Kdor se poti pri seksu je star. Kdor se poti pri delu je NOR.;)
|
|
|
|
Četrtek je pa se dejmo mal smejat.... 9.6.2005 14:08:25
|
|
|
|
moščanka
|
No, pa še moj lonček: Sjedi Mujo na WCu i napinje iz petnih zila: MMMmmmmMM! MMMMMmmmm!!! MMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! kad odjednom nestane struje, Mujo pocne panicno vristati: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! AAAAAAAA!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!! Upada Fata sa svijecom u WC i pita ga: Sta je bre, sto je bilo???!??sta se deres bolan??!?!! Uf majke mi, dobro je... ja mislio da mi oci ispale!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ime.... diana 28Vam je všeč ime Rihard ? Da (
11%)
Ne (
89%)
Število vseh glasov: 135Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!