Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 8:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro tudi od mene! EJ, MIŠKA ..a je že 6 tednov po porodu, if you know what i mean I nov ekzaktli!!!! torek!!!u torek bo dan D!
|
|
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 8:59:24
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro tudi od mene! EJ, MIŠKA ..a je že 6 tednov po porodu, if you know what i mean I nov ekzaktli!!!! torek!!!u torek bo dan D! ima da letijo kocine v luft
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 8:59:37
|
|
|
|
uwaga
|
Jutro dame! Vidim, da ste naročile sonček. Hvala
|
|
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
toooooook me luuuulaaaaat!!!!!! pa je tamala v narocju ravno v fazi, ko pada odlocitev al bo cel dopoldan spala al sitnarla!!!!!
|
|
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro tudi od mene! EJ, MIŠKA ..a je že 6 tednov po porodu, if you know what i mean I nov ekzaktli!!!! torek!!!u torek bo dan D! ima da letijo kocine v luft majkomilo si ti potrebna. kaj pa ga puščaš samega na oktoberfest
|
|
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:14:39
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutro tudi od mene! EJ, MIŠKA ..a je že 6 tednov po porodu, if you know what i mean I nov ekzaktli!!!! torek!!!u torek bo dan D! ima da letijo kocine v luft majkomilo si ti potrebna. kaj pa ga puščaš samega na oktoberfest občasno morava vsak na svojo stran, da se imava bolj luštno, ko prideva skup
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:15:17
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute toooooook me luuuulaaaaat!!!!!! pa je tamala v narocju ravno v fazi, ko pada odlocitev al bo cel dopoldan spala al sitnarla!!!!! pšššššš, glu-glu, pšššššš
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:18:06
|
|
|
|
Anonimen
|
nehaj!ze tko sem cist rdeca v fris!
|
|
|
|
RE: Ustaj radni narode! 25.9.2009 9:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz olajsana,mala spi!!!!! in trpljenje ni bilo zaman!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?