ČITA -> Moja pupa zna šteti do 4 !!! (9.6.2005 12:12:39)
|
Tejli tvoji pupi sem se čudila že zadnji ko si napisala da je dediju rekla pujs. No, moj je 1 dan starejši od tvoje in zadnje 3 tedne opažam da z govorom neverjetno napreduje. Vse ponovi. Se da že kar malo pogovarjat z njim. Jaz ga imam vsak dan pa se mu čudim, kako hitro napreduje. Tisti ki oa ga ne vidi 1 teden se mu pa samo čudi. Glede šteja pa vedno ko greva po stopnicah jih štejeva. In sam šteje takole: ena, dva, tli, pet. Štirico pa še izpusti. In ko imam oblečeno kaj z gumbi, pravi, "umpki, ena, da, tli, pet. Tok je faca da padeš dol. Zdaje že malo rimava besede. Sestrična ki je Tina, ji pravi Tina Tona, Bratrancu Gregi - Gega ega (grega rega).... Ko ga gledaš padeš dol s temi njegovimi pogruntavščinami. Stari mami ki ga pazi reče (medtem ko ata kuha kavo): Ejt mama. Gasn izijo. Ejt kava. Pa meko (Prevod: pejt mama, ugasni televizijo. Pejt kava, pa mleko). Če pa ga takoj ne uboga pa prav: sem pidi mama. Mi je pa zanimivo ko za vsak avto pove čigav je in zraven že malo sklanja: mame avto, mamice avto, dedija avto,.... Res je faca!!!!!!
|
|
|
|