Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:16:14
|
|
|
|
gojska
|
špelca dej zdrž se pol urce......dej no
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:21:30
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat A ima od tega kako korist?
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:26:16
|
|
|
|
kaya2007
|
zakaj te pa tolk motijo riti? se počutiš ogroženo?
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Po odgovorih sklepam, da so se ene prepoznale.
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:37:53
|
|
|
|
gojska
|
zakaj bi bil kdo ogrožen............ona je zgroženaaaaaaaaaaaa zdaj sem se spomila mojega profesorja biologoje. ko se je sklonil, da pošiče nekaj, kaj pa vem, resimo notranje organe(une plastične) je cel razred videl njegov kosmati kanalček ............bjeee sam on ni zanalašč, pač taka zanamerjena šmojdra od profesorja
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 24.9.2009 22:39:25
|
|
|
|
gojska
|
pošiče nekaj IZVIRNO SPOROČILO: gojska zakaj bi bil kdo ogrožen............ona je zgroženaaaaaaaaaaaa zdaj sem se spomila mojega profesorja biologoje. ko se je sklonil, da pošiče nekaj, kaj pa vem, resimo notranje organe(une plastične) je cel razred videl njegov kosmati kanalček ............bjeee sam on ni zanalašč, pač taka zanamerjena šmojdra od profesorja poišče, recimo.....fuuuuuj
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 6:37:13
|
|
|
|
caillou
|
Sicer je tud meni to obupno za vidt, ampak mi je pa čist vseen, če razkazujejo svoje grebenčke. Važno je samo, da so moji zakriti.
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 6:51:55
|
|
|
|
srki
|
Jaz od mojega soseda greben skoraj vsak dan vidim.
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 7:24:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat A ima od tega kako korist? Seveda, a ne veš?
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 7:30:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Aaaaa!
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 7:47:21
|
|
|
|
srki
|
Bbbbbb
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 7:51:50
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo.
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:14:39
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro, sem že mal pozabla na tisto rit
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:37:03
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Aaaaa! Ajs!
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:41:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo. Ti me ne bi razumela, pa čeprav bi ti dala baterijsko svetilko in lupo za iskanje podrobnosti. Ker me nočeš razumet. RR peskovnik je dovolj velik za vse, samo, prosim, pusti pri miru moje kanglice in lopatke. Kot pustim tudi jaz tvoje. In stopi mi z noge.
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:43:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo. Ti me ne bi razumela, pa čeprav bi ti dala baterijsko svetilko in lupo za iskanje podrobnosti. Ker me nočeš razumet. RR peskovnik je dovolj velik za vse, samo, prosim, pusti pri miru moje kanglice in lopatke. Kot pustim tudi jaz tvoje. In stopi mi z noge. Kaj se pa nastavljaš?
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:45:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo. Ti me ne bi razumela, pa čeprav bi ti dala baterijsko svetilko in lupo za iskanje podrobnosti. Ker me nočeš razumet. RR peskovnik je dovolj velik za vse, samo, prosim, pusti pri miru moje kanglice in lopatke. Kot pustim tudi jaz tvoje. In stopi mi z noge. Kaj se pa nastavljaš? "aja, pa umaknit se pa ne moreš"
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:46:31
|
|
|
|
alda
|
Tršica: Špelin in Volga pa si nagajata !!!!!!!!
< Sporočilo je popravil alda -- 25.9.2009 8:47:51 >
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2009 8:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:51:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo. Ti me ne bi razumela, pa čeprav bi ti dala baterijsko svetilko in lupo za iskanje podrobnosti. Ker me nočeš razumet. RR peskovnik je dovolj velik za vse, samo, prosim, pusti pri miru moje kanglice in lopatke. Kot pustim tudi jaz tvoje. In stopi mi z noge. Kaj se pa nastavljaš? "aja, pa umaknit se pa ne moreš" Glih tako kot ti ne.
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:55:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: gojska kaj če bi midve šoli prelagali , da naši psi lajajo na take, ki grejo tebi ali meni na kozlanje...... moj bi laju na ............ pedre sori kaj čmo Ej, sori, nago rit naj vsaka nosi kakor hoče, samo ne mi jo pred nos molit Proti pedrom (kot jih imenuješ) nimam nič, dokler javno tiča pred nos ne molijo. A sem ti slučajno res na žulj stopila?? Samo vprašam aja, pa umaknit se pa ne moreš, če ti gre na kozlanje? Jaz sem tam že sedela, potem je prišla gdč. in se postavila pred mene. Prostora je bilo dovolj, ograja za naslonit je dooooolga. Ob meni je v vozičku spal sin. A naj bi ga po zjahanem terenu prestavljala?? Sem že tako pred tem komaj prerinila voziček do klopce, da se ni zbudil. Volga, enim v rit lezeš, da se kar cedi, dala bi še zadnje (virtualne) gate z riti za določene, drugače si pa zlobna, pokvarjena in škodoželjna do amena Eh, preveč je že teh riti, grem spat Tole je pa fejst beden izgovor, očitno ti že ni bilo dovolj slabo. Ti me ne bi razumela, pa čeprav bi ti dala baterijsko svetilko in lupo za iskanje podrobnosti. Ker me nočeš razumet. RR peskovnik je dovolj velik za vse, samo, prosim, pusti pri miru moje kanglice in lopatke. Kot pustim tudi jaz tvoje. In stopi mi z noge. Kaj se pa nastavljaš? "aja, pa umaknit se pa ne moreš" Glih tako kot ti ne. That's my point exactly Pa nč bat, sem se včeraj toliko presedla, da sem mimo tiste riti na poligon videla Post sem pa vseeno morala objavit
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:55:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Tršica: Špelin in Volga pa si nagajata !!!!!!!! Špeckahla
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 8:59:49
|
|
|
|
alda
|
Če se pa bojim !!! Kaj pa če bi pol še meni htela vzet lopatko, ko ne maram lih da mi kdo svoje "adute" moli pod nos?? Mi gre hiter na
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 9:57:25
|
|
|
|
pf
|
Punce koliko ste stare?
|
|
|
|
RE: Hlače in kazanje riti 25.9.2009 10:54:42
|
|
|
|
kristinaj
|
veš kaj... če bi jaz imela 15 kg manj bi si tudi jaz oblekla hlače z nizkim pasom in kratko majčko.... sej ni treba da gledaš....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?