Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

glen -> Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (24.9.2009 20:09:06)

Pozdravljene.
Že kot sem v naslovu napisala, bi prosila za pomoč kako vzgojiteljico ali pom. vzgojiteljice predšolskih otrok.
Vpisala sem se v študij predšolske vzgoje in morem napisati kratko seminarsko na temo otrok in ples,no neki v tem kontekstu.
Ker sem se odločila da napišem seminarsko o otroškem plesu bi vas prosila za pomoč.
Ali mi lahko katera napiše kako pesmico na katero v vrtcu plešete s kako otr. koreografijo?potrebovala bi pesem in kratek opis plesa ali igre (ki jo spremlja glasba).
hvala
lp

anabanana -> RE: Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (25.9.2009 8:22:43)

Mislim, da si čist mau falila forum[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

glen -> RE: Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (25.9.2009 14:43:01)

upsssssssssssss,pa res,komaj zdaj sem vidla,hotela sem dati na naš vsak dan.
Joooooooooooooj,moderatorji,prestavte temo?!

mala zirafa -> RE: Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (25.9.2009 15:36:56)

Nekaj predlogov:Bela, bela lilija, Ob bistrem potočku, Rdeče češnje rada jem, malo poglej na you tube, mogoče najdeš kakšen folklorni nastop.
Drugače sem pa jaz imela Metuljček cekinček, igrala na flavto, oni so pa "letali" od rože do rože, ki so ble po tleh iz lepenke. Jih narediš ti sevda.
Spet odvisno od starosti.Jaz sem imela 2- 3 leta stare na nastopu.

soncekray -> RE: Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (25.9.2009 15:40:58)

Glen,  jaz ti lahko pomagam z angleskimi pesmicami, ce ti pomaga kaj.

mala zirafa -> RE: Vzgojiteljice in pom. vzgojitel. potrebujem pomoč? (25.9.2009 16:01:05)

Jezik mora bit v slovenščini.Razen če ga ona pevede, ampak polspet drugače zveni.Čim manj kompliciraj.

Stran: [1]