PRIMOLUT-NOR in zanositev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

enaena -> PRIMOLUT-NOR in zanositev (9.6.2005 11:06:35)

Moram še nekaj vprašat, zihr katera izmed vas ve:

Ker je že 45 dni in še nisem dobila M, sem po telefonskem napotku svoje G danes zjutraj vzela prvo tabletko PRIMOLUT-NOR. Jesti jih moram 5 dni 2x na dan in nekaj dni za tem naj bi dobila M.
Ker me je tudi opozorila, da je potrebno izključiti nosečnost, sem danes zjutraj še enkrat naredila test.

Zanima pa me, ali se kljub temu lahko zgodi, da med jemanjem teh tablet lahko zanosim, ali sploh ne smem imeti spolnih odnosov? in zakaj se med tem oz. v tem ciklusu ne sme zanositi?
in še pomembneje ali lahko po M normalno delava naprej na :duda: ali ne?
jao jst nč več ne štekam...

pika74 -> PRIMOLUT-NOR in zanositev (9.6.2005 11:17:16)

Hojla,

nočem te strašit, sam jst sm mela ful probleme s temi tabletami - mal bod pozorna na kšne stranske učinke. Mene je skor pobral (pazi! težave z dihanjem, pospešeno bitje srca, težke bolečine v trebuhu, jajčnikih, glavoboli... mal bod pozorna.) Jst sm pol mogla nehat jemat, ker so me poslal na urgenco.

:rozica::rozica::rozica:

nism ti glih odgovorla na vprašanje o odnosih. Sam men sploh ni pasal met odnosov zarad teh problemov.

:metulj:

Mijavček -> PRIMOLUT-NOR in zanositev (9.6.2005 11:41:44)

Ojla,

jaz o teh tabletih vem samo to, da so ful močne in da jih ne dajejo kar vsakmu, zato bi bila na tvojem mestu previdna in bi vsa vprašanja, kar jih imaš naslovila kar na G.
Upam, da se bo vse hitro uredilo!

Mijavček:muca:

ROŽLE -> PRIMOLUT-NOR in zanositev (9.6.2005 20:00:50)

HOJLA
No jaz pa nisem imela nobenih takih učinkov pa tudi Sex se mi je prilegel.Te tablete sem jemala preden sem šla na IMV.Moraš pa vedeti,da vsaka ženska reagira drugače na tablete.Nismo si vsi enaki!

Stran: [1]