novim zmagam na proti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ROŽLE -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:11:53)

Zdravo punce!
Kot sem vam obljubila,da se vam javim kako bo z mojim testom nosečnosti po IVF vam sporočam žalostno novico,da tudi pri nas še nebomo imeli otrok.Bila sem pripravljena tudi na negativni rezultat,ampak me je novica zelo pretresla.No sedaj pa čakamo,da bo konec julija da gremo na IMV.Borili se bomo do konca in še naprej.Punce moramo biti močne in verjeti,da tudi nam bo posijalo sonce.Sedaj sem tolažila sebe in seveda tudi vas.Lepo se imejte pa javite se kaj!

Anonimen -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:13:07)

Mocno drzim pestke zate in za vse nas cakajoce!:miska::miska::miska::miska:

*Neja* -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:14:29)

Se podpišem po Mucomaco.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

ROŽLE -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:16:51)

Jaz vedno pravim,da UPANJE UMRE ZADJE.Tako bo tudi pri nas!A,ne?Boš videla,da bomo tudi mi enkrat srečne,vesele ob pogledu na naše male vragece...

aljča -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:20:12)

Joj Rožle pa smo tolk držale pestke:(:(:(:(.Ampak glavo gor pa bo ane.Veliko pozitivnih misli in pa optimizma za naprej.Nastavi košarico pa ti bomo vse punce tu gori dale vanjo del svojega pozitinnega in optimističnega stebeljčka.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.
L.p:Alja:metulj::metulj:

ROŽLE -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:24:57)

Hvala,ker ste mislile name.Glede optimizma pa ti moram povedati,da sem sama zelo optimistična.Hvala pa vseeno vsaka tolažba in spodbudne besede pridejo prav tako,da se jih nič ne branim.

Nyah* -> novim zmagam na proti (9.6.2005 8:47:43)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

za prihodnost, ki ti bo prinesla :duda:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

da ves, da smo s tabo!

Sulfinija -> novim zmagam na proti (9.6.2005 9:15:15)

Ojla!!!!!!

Joj pa tud jaz sem močno stiskale :miska::miska::miska::miska::miska: zate,pa veš da upanje umre zadnje pri nas forumkah.
Kje pa si hodila na IVF?In kaj boš sedaj dalje?
A si že dobila :hudicek:?Kajti če ne je še vedno upanje.

No vsekakor daj potolaži se in zri v svet z druge strani in boš videla kaj kmalu se nam bo vsem uresničila naša največja želja :duda:9nebesa:nosecka:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

girly -> novim zmagam na proti (9.6.2005 10:11:29)

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

v mislih s tabo....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

glavo pokonci in nasmehom v nov dan....

Špelka -> novim zmagam na proti (9.6.2005 10:21:38)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, dobro, da so na svetu še druge stvari in ljudje, da nam v težkih trenutkih blažijo bolečino. Rožle, drži se in trmari do konca! :kuza::kuza::kuza:

tinkamiška -> novim zmagam na proti (9.6.2005 11:03:54)

:rozica::rozica::rozica::miska::miska::miska:

Anitka -> novim zmagam na proti (9.6.2005 15:50:39)

:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska:

ROŽLE -> novim zmagam na proti (9.6.2005 19:31:58)

Hvala vam za vse lepe želje in hvala,ker ste držale pesti zame tudi jaz držim pesti za vas.Na IVF sem hodila v MB.Kako naprej?Dobila sem že :hudicek:in to ravno včeraj ko sem šla na test,ampak včeraj je bil samo rjav izcedek,danes pa že kar lepe barve.Sedaj moram počakati do julija ko pridejo iz dopusta vsi zdravniki potem pa grem na IVM (to je nova študija izven telesne oploditve,ki ima manj hormonskih tablet in seveda brez inekcij)(je pa brez plačna in se ne šteje v postopke IVF)Čez cca.6.mesecev pa če slučajno ne bom seveda prej zanosila po naravni poti ali po IVM-mu grem pa spet na IVF.

Stran: [1]