Jančika_ -> Hujšarice (9.6.2005 21:30:30)
|
Najprej nisem hotela nič napisat, ker me je bilo sram, ampak naj vam bo, da vidike, kako se NE dela:)-. zajtrk: sveže stisnjen sok pomaranče in grenivke (to je bilo še super, potem pa je šlo samo še navzdol) dva kosa polnozrnatega kruha s sirnim namazom, malo sira, kisle kumarice, šalca mleka (ne vem, od kod se je vzel drugi kos, namen je bil pojesti samo enega:zmeden2: ) Potem nekak nisem imela cajta mislit na hrano, pa še prehlajena sem in mi nič ne paše (to se zgodi enkrat na deset let), tako da sem pozabila na kosilo. Edina stvar, ki sem jo pojedla čez dan, je bila (recimo temu kosilo in malica obenem): ČOKOLADNA PITA:torta: (joj, joj, joj - Joe me je peljal v najljubšo slaščičarno) No, to je vsaj pošteno zaleglo za nekaj časa, potem sem šla zvečer laufat, pravzaprav na tešče, ker se je tista pita že davno prebavila. In sem za kazen naredila dodaten krog in nabila pulz na 185 (tolk, da me ni kap:angel: ). večerja: melona in lubenica Torej, v skrajnem primeru bi se lahko delala, da je bila tista pita OH obrok:zmeden2:, ampak vsi vemo, da sem ga posračkala:)-. Sončece zlato, kak je bilo z večerjo? Je ratalo?
|
|
|
|