tecka -> RE: Dojenje in dodajanje cel problem (25.9.2009 11:44:28)
|
Lia, jaz pa verjamem, da mleka nimaš, ker se tudi sama spopadam s tem problemom. Če je temu tako, ti preostane samo, da sprobavaš različne vrste mleka in različne dude. Pri nas aventova tudi ni šla v promet in uporabljamo nukove. Sem pa tu na RR dobila koristno info, da gre nukov cucelj tudi na aventovo flaško. Tako, da ne boš preveč zapravljala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pri nas smo našega fanta prepričali, da je sprejel flaško tako, da ga nisem hranila v naročju, ampak sem mu dala flaško, ko je ležal na boku oz. kasneje na hrbtu. Doma se namreč dojiva leže in mu je to pač položaj za hranjenje. Naj povem še, da po flaški zaenkrat dobi samo 1 popoldanski obrok, ampak dejstvo, da je sprejel flaško, zame pomeni, da sem pri ostalih obrokih pri dojenju lahko sproščena in po njegovem zadovoljnem obnašanju sklepam, da ima zadosti. Sem pa tudi jaz imela en teden slabe volje, pogostega zbujanja in ne-vem-česa še, pa so me vsi prepričevali, da mleko imam.
|
|
|
|