SPET MRZLO JUTRO! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Carovnica Mica -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 7:19:49)

Kaj mislite,a se bo letos ze zacelo poletje,a bomo do avgusta v velurjih okrog hodil?:zmeden2::zmeden2:

tjaga -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 7:26:07)

:((:((:(( Kako grozno piha. :((:((:((

Carovnica Mica -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 7:27:27)

se aprila smo se imeli lepse!mogoce pa se bo zacela smucarska sezona,v avstriji je menda padlo 40 cm snega!:zmeden:

Anonimen -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 7:30:11)

Zadovoljne pa tudi nismo nikoli :)-
Če ne bi pihalo, bi bilo meni super. Poletja sem imela zadnjič po dveh dnevih nad 30 stopinj že dost.

Anonimen -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 7:34:50)

5 stopinj je pri nas. Grozljivo.

Meta, al ne rab bit nad 30, dost je tam 25 pa sonce.

Gina -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 8:03:48)

:)- Uh, pri nas je pa že celih 11 stopinj v senci. Prava sparina.:)-:)-

Taša -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 8:05:17)

Mi pa v soboto v Čateške:(:(:(:grrr::grrr:, pa tak skurblan vreme.. Sej ne morem verjet v Celju prav zdajle 9 stopinj.. ..Namesto da bi v Čateške nesla sama poletna oblačila bom mogla sama "zimska" nest....Kje je zdaj tisto pasje poletje, ki so ga napovedovali???

tjaga -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 8:11:12)

Hitro enega, da se malo zagrejemo:

Francoz zjutraj vstane, zmeša 2 jajca u ponev in si naredi suffle-omlet. Potem se vsede u Renault 5, pa se odpelje v službo.

Anglež zjutraj vstane, ****ne 2 jajca na kos šunke in si naredi ham & eggs. Potem se vsede u mini-morrisa, pa se odpelje v službo.

Slovenec zjutraj vstane, ****ne jajca na kolo, pa se odpelje u službo. :pujs:

:kava::kuza::kava::kuza:

Gina -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 8:19:45)

:)-:)-:)-:)-:)-
Prov res, ja..:kava:

anckabancka -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 8:32:01)

Men pa tko paše tale mrazek, ko čakama na :duda:. Več ali manj se crkljam kar v stanovanju - manasardi in je vsaj za živet, ko ni vročine. Sej bo še lahko toplo in vroče, je še čas...

Punce kr zimske štumfe pa topel čajček, pa vam bo toplejš. Mene pa tko :duda: greje, da mi je še zdej vroče!
:)

fipi -> SPET MRZLO JUTRO! (9.6.2005 9:11:23)

Ojla!

Ja super poletje :grrr:. Danes sem prižgala centralno peč, da nas je toplo :zmeden:. Z našim sončkom, pa že 2 dni nismo bili zunaj :((, saj zunaj tako piha, da mi bo voziček kar obrnilo:(. Aja pa še zimske jakne za ta malega nimam.;).

Čao, upajmo, da se bo vreme kaj poboljšalo.

Stran: [1]