Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uf....mi gredo na živce 9.6.2005 7:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, samo da ti je bolš ;) Drugače pa še nisem kupovala niti rabljenih niti novih stvari prek oglasov :ups:
|
|
|
|
uf....mi gredo na živce 9.6.2005 7:41:50
|
|
|
|
tesa
|
Ja pa kar precej kupim in prodam rabljene stvari.Sama ponavadi odgovorim ali sem zainteresirana ali ne za nakup. Se pa mi je tudi naredilo, da nisem javila. Če pa se že dogovarjam pa noramlno, da se oglašam na telefon in v primeru, da me stvar ne zanima povem. Kadar pa sama kaj prodajam pa je tudi veliko takih, ki ne odgovorijo. Pa kaj?Jaz se nič ne sekiram. Nobenmu nič ne obljubim. Prodam pač tistemu, ki je resni kupec. Saj je vse povpraševanje neobvezno za nakup ne? Ne se sekirat, pač prodajaj naprej in prodaj tistemu, ki bo prvi prišel. LP:miska:
|
|
|
|
uf....mi gredo na živce 9.6.2005 9:47:10
|
|
|
|
Annny
|
Bambolina, ravno včeraj sem to rekla mojemu:)-:)- Res mi bereš misli. Npr. meni se je javil en tip, ki je napisal, da je resen interesent, da takoj kupi, da naj kar rezerviram..no, potem ti pa kar ponikne. Mislim, če ni resen interesent, naj se samo pozanima, če nima denarja, naj se pa sploh ne oglaša- potem se pa hočejo eni celo pogajat za ceno ipd. No, večina se jih itak potem ne javi. Whatever.
|
|
|
|
uf....mi gredo na živce 9.6.2005 10:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ha mene je ena tolk nategnila da sem ji clo robo peljala iz kranja v žiri, po 4. mescih k je mela rezervirano, celo pot sem jo klicala o nje pa ne več ne duha ne sluha! baba kretenska! lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?