Pia73 -> julijke (9.6.2005 11:21:25)
|
Še jaz! Ja, jaz pa grem 3-4x na noč na WC. Sicer pa spim,.... Lona13 moj prvi :duda: je bil bolj miren in važno je, da ga 10x začutiš tudi, če zelo narahlo. Jaz sem včasih komaj zvečer začutila 10. gib pa je bilo vse v redu! Sicer pa sem jaz danes oprala prvi stroj za našega :duda: Sem pridna, kajne,... :)-:)-:)- Potem pa začnem s pranjem stvari, ki jih imam še od prvega sina pa nekaj sem že kupila pa nekaj še bom. Pa v soboto grem v Avstrijo. Upam, da mi uspe najti in voziček in lupinico pa še ostalo kar mi manjka,........ Vreme je pa tako tako. Meni kar paše, če sem notri a čisto malo topleje bi pa lahko bilo. Včeraj s sinom še zunaj nisva mogla biti, tako je pihalo,... Danes sem dobila odločbo od CSD, da dobim denar namesto paketa ampak verjetno šele julija, ker sem vložila 01.06, pa jutri si grem sploh zrihtat do konca za porodniško, pa v službo moram še po papirje, pa na banko, pa v menjalnico, pa po slike,.... Danes bom kar počivala, da bom jutri vse to zmogla. V soboto zjutraj grem pa v Avstrijo pa popoldne na piknik, pa v nedeljo piknik,........ Kdo bo pa kaj naredil? :zmeden2::)-:zmeden2: Eh, saj vse počaka! malika drži se in javi nam kako si opravila! :rozica: LP :nosecka: Pia73 in :duda: 33t 6/7
|
|
|
|