|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potovalna posteljica
8.6.2005 22:53:34   
daisy
Danes sva v akciji v Leclercu kupila potovalno posteljico -Eqipbaby (!samo 9.000 sit!). Najprej se jo je spravil sestavljat moj :love: - pa ni šlo... potem sem se mu vsa pametna:)- pridružila še jaz ... Oba čist zagnana sva vlekla in pritiskala vse tiste vzvode, zraven pa izmenično prebirala navodila. Prou smešna sva bla :) (a je to - sej se še spomnete tiste risanke). Dokler si moj :love: ni zvil prsta. Čist resno palec si je zvil, je prav zaškrtalo. kar na enkrat je od bolečine postal čist bled tako da se je ulegel, potem pa sva s hladnimi obkladki normalizirala stanje - bomo jutri videli, če je kar resnejšega...Jutri roma posteljica nazaj v Leclerc!!

V bistvu sem vam hotela sporočiti to, da imajo posteljice Eqipbaby totalno nerazumljiv mehanizem za sestavljat(ali pa sva midva kupila pokvarjeno :zmeden:)).

Toplo vam priporočam, da ob nakupu zložljive posteljice mehanizem za zlaganje preizkusite že v trgovini ! !

:morje: pa lepe počitnice :morje:(z zložljivimi posteljicami ali pa brez) :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   potovalna posteljica
8.6.2005 22:57:47   
tjaga
Mi nimamo Eqipbaby posteljice, pač pa MonBebe (sej se ne hvalim). In ne misli, štirje smo jo sestavljali (več glav, več ve; več glav, več zelja 8) ). In ko smo že obupali, je moj :love: nekaj naredil in je bla postelja sestavljena. Kaj je naredil še sam ne ve. Kako bomo naslednjič, pa tudi ne ve.

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   potovalna posteljica
8.6.2005 23:00:49   
frutka_
Jaz imam Hauck-ovo in je nekaj zvito noter, ker jo gre full težko fixirat, ko imaš sestavljeno. Sicer jo čisto lahko zložiš (samo na gumbka na vsaki strani pritisneš) in pade skupaj.Ampak potem se pa starnica kar skupaj seseda če je ne nastaviš prav. :zmeden2:;):zmeden2:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   potovalna posteljica
8.6.2005 23:03:47   
andrejaz
Predlagam, da jutri ko bosta spočita, še enkrat poskusita sestaviti posteljico s pomočjo navodil.

Mi imamo sicer Hauk. Ko smo jo kupili so nam pokazali, kako se sestavi. Ko smo jo hoteli čez kakšna dva meseca sestaviti, pa smo skoraj doktorat iz sestavljanja naredili. No po kakšne pol ure smo le vzeli navodila in posteljico sestavili.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   potovalna posteljica
8.6.2005 23:12:00   
Jančika_
Imamo ABC. Smo se taprvič tudi štirje spravili nad njo in si bili en drugemu v napoto.

Pogruntali smo (OK, Joe je pogruntal, pa v navodilih tudi piše8)), da je treba pri postavljanju dati nogice malo bolj skupaj. Torej, da so vse 4 nogice spodaj približane ena drugi, zgoraj pa narazen. Saj ne znam opisat - kot kakšna ikebana:rozica:.

Kljub temu, da to vemo, jo je hudič postaviti in tudi zložiti. Zdaj je kar stalno postavljena pri dediju in babici.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   potovalna posteljica
8.6.2005 23:21:58   
daisy
:bravo:UAAAUUU!!! Jančika Hvala :bravo: :bravo:

Moj že spi, jaz sem pa zdele sama v pol minutke sestavla posteljico po tvojem receptu - ikebana . Nič lažjega!! HVALA !
V navodilih pa nič ne piše!!!

Zdej me je pa kar sram, da sva taka loleta.

Upam, da mi jo bo uspelo zložiti 8)

lahko noč

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   potovalna posteljica
8.6.2005 23:38:33   
andrejaz
Zložiš jo pa po kontra postopku. Spodnji del potegneš navzgor, da narediš ikebano in nato še vse zgornje robove odfiksiraš.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   potovalna posteljica
9.6.2005 8:36:37   
daisy
uganite, kaj sva delala danes zjutraj ob 6h - zlagala posteljico :) in res je vsa fora v pozi ikebana!! :)

tako da zdej popravljam včerajšne mnenje: posteljice Equipbaby so super!:bravo:posteljica je v parih sekundah postavljena in razstavljena :bravo:

:rozica:Hvala vsem za spodbudo in nasvete :rozica:

aja, s palcem pa ni nič hujšega - ga še boli:(, vendar izgleda da si ga je samo pretegnil.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   potovalna posteljica
9.6.2005 8:56:41   
tjaga
Nauk zgodbe:

nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha :)-:)-:)-:)-

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   potovalna posteljica
9.6.2005 9:21:19   
lunca77
hojla daisy!

super za pogruntavščino :bravo:. me pa zanima če je jogi tudi zraven al ga moraš dokupit? mi jo tudi nameravamao it iskat.

lp lunca77

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   potovalna posteljica
9.6.2005 10:03:43   
daisy
lunca
zraven dobiš trdo dno (zložljivo), ki je na zgornji strani malo oblazinjeno - imajo razstavljeno in si lahko ogledaš. kljub temu sva midva dokupila še peno za notri.
lp

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   potovalna posteljica
9.6.2005 10:35:49   
Jančika_
O, super, da je ikebana pomagala:bravo:!

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   potovalna posteljica
9.6.2005 18:56:09   
rozi81
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Joj kakšna luškana zgodbica. Sm se do solz nasmejala.

:bravo::bravo::bravo::bravo: za ikebano!!!

Lp S:nosecka::)-

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!