Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v porodni... 22.9.2009 20:48:43
MC09
Jaz sem pa slišal, da se kao spodobi obdariti osebje v porodnišnici, pa me zanima, ali sploh, kdaj in s čim?
Namreč, verjetno bi bilo najpametneje obdariti osebje takoj ob prihodu (in si tako, hopefully, zagotoviti kanček boljšo oskrbo), verjetno pa je bolj pravšnji čas ob prvem obisku nove družinice.
In s čim? Za tipe ni problem, buteljka, pa je - kaj se pa da sestram? Rože za svojo, zato cele vrtnarije ne moreš s sabo prinest, sladkarije, kofe,... ka te vem?
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 11:23:13
Luni
Aja, to sem pa pozabila: ko sem tretjič rodila, sem bila tako zadovoljna z babico, da sem se njej posebej (že od doma) zahvalila z Mercijem in slikico naše lepotičke ter zahvalo. Sem zavila in po pošti poslala na naslov porodnišnice -seveda zanjo! In ginekoliginja (je bila dvakrat ob meni tudi pri porodu) je ob prvem pregledu - 6 tednov po porodu- dobila nekaj v zahvalo....
< Sporočilo je popravil Luni -- 23.9.2009 11:25:07 >
RE: Kdaj (in ali sploh) obdariti osebje v por... 23.9.2009 16:29:41
princeska29
mi smo osebje vedno obdarili babice in porodničarja je tašča z narezki obojekrat sestram na oddelku pa sem zmerom jaz nesla kako malenkost piškote in kavo,toliko za zahvalo in za njihovo prijaznost