gmail (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

resika -> gmail (22.9.2009 19:34:41)

A mogoče katera ve če se lahko zakleneš na gmailu, če prevečkrat vtipkaš nepravilno geslo. Ne vem, če ne znam gesla ali če sem se zaklenila.

ona -> RE: gmail (22.9.2009 20:01:17)

Oprosti,ne vem odgovora,ma provaj uno funkcijo pozabljeno geslo,če ti kaj pomaga[sm=smiley1.gif]

Jaz imam pa drugo vpršanje že ko je ta debata odprta[sm=smiley1.gif]
Kako lahko izbrišem kontakte katere npr. ne uporabljam?Npr imam en naslov info@......katerega sem samo enkrat uporabila in ga ne bom nikoli več,vsakič ko pa hočem nekomu na npr. začetnico i poslat email mi vrže vse te kontakte ki jih ne rabim....no,upam,da me razumete,rada bi izbrisala kontakte[sm=smiley1.gif]

TomTaylor -> RE: gmail (22.9.2009 20:08:58)

ne, ti ne zaklene. Po več kot 3 nepravilnih vnosih ti ponudi opcije za geslo, zaklene ti pa ne.

Sonrisa -> RE: gmail (22.9.2009 22:17:43)

Ona, kontakt lahko izbrišeš tako, da ga izbereš v stikih in potem samo klikneš na ikono Izbriši vizitko, ki je na desni strani.
Upam, da ti bo uspelo. [sm=smiley1.gif]

zmajaz -> RE: gmail (22.9.2009 22:34:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Sonrisa

Ona, kontakt lahko izbrišeš tako, da ga izbereš v stikih in potem samo klikneš na ikono Izbriši vizitko, ki je na desni strani.
Upam, da ti bo uspelo. [sm=smiley1.gif]

Moraš pa na levi strani adresarja izbrati možnost "Vsi stiki", ker ko odpreš stike so privzeti prikazani samo "Moji stiki", torej tisti, ki si jih ti dodala med stike, tisti, ki jih dodal gmail sam, pa ne.

ona -> RE: gmail (23.9.2009 12:11:19)

Ej hvala vam,ni se mi niti sanjalo,da je treba tako naredit....je pa uspelo,hvala!![sm=smiley36.gif]

Stran: [1]