nahod (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lunica12 -> nahod (22.9.2009 19:11:11)

Imam 8 mesečno hčero in dva dni ji že neprestano iz noseka teče prozorna sluz...Tu pa tam pa tudi kašla..Me zanima če ve katera kako bi ji pomagala...Fiziološko ji dajem v noseka in prav tako ji sesam,ampak problem je v tem da bi ji lahko vsake pol ure sesala,kar pa mojo pužo neprestano jezi saj ne mara tega.S čim mi priporočate da bi ji namazala kožo pod noskom saj ima čisto rdečo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Pa kaj mislite da lahko greš čez dan z takim otrokom ven?

Hvala za odgovore

pomar*ANČA* -> RE: nahod (22.9.2009 19:16:34)

ko je smrkal sva šla vn, pod noskom sme ga mazala z bepanthenom ali ribodermom. kej več kot čiščenje noska z fiziološko nimaš narediti, le še to, da naj veliko pije. ne spomnem se zakaj, vem samo da nekaj povezano z sluznico. bo katera druga več napisala.....

Hope2 -> RE: nahod (22.9.2009 19:23:27)

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

ko je smrkal sva šla vn, pod noskom sme ga mazala z bepanthenom ali ribodermom. kej več kot čiščenje noska z fiziološko nimaš narediti, le še to, da naj veliko pije. ne spomnem se zakaj, vem samo da nekaj povezano z sluznico. bo katera druga več napisala.....

Enako. Gremo na sprehod, bepanthen, ogromno fiziološke in aspirator. S fiziološko spiram non stop, večkrat na dan, špricnem po 5 ml v vsako nosnico, da pride na drugi strani ven.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.9.2009 23:31:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

daisyb -> RE: nahod (24.9.2009 10:26:32)

evo...jaz bi ga tudi namazala z bepanthenom...tudi sama ga uporabljam, ko sem prehlajena in pomaga.

Anonimen -> RE: nahod (25.9.2009 19:30:41)

naša ima pa zamašen nos in ji ga čistim večkrat na dan dam ji tudi operil za otroke skrbi me pa ker zadnja dva dni ne pije dosti naprimer danes ni popila veliko več kot tam nekje 60do80ml.zdi se mi da je to premalo.

Stran: [1]