Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prevleke za sedežne quelle? 22.9.2009 14:27:18
|
|
|
|
pupika
|
Saj če ti ne odgovarja lahko zapakiraš in odpolšlješ nazaj in dobiš denar povrnjen. Mi smo letos naročili za kotno sedežno z otomanom, pa sem bila malo razočarana, ker je bil material strech, pa neke bunkice je imel , sem pa tja je bil kao malo nagrbančeno. So nam pa narobno poslali, je bila prevleka ravno kontra sešita in sem jo probala tako, da sem jo kontra obrnila, pa ni slabo zgledlo, ampak ker je bila narobe sešita zaradi otomanna nam ni dgovarjala, smo jo zapakirali in odposlali nazaj. Sedaj pa čakam, da bodo imlei spet tisto akcijo, ki so jo imeli za 50E, namreč mi smo takrat zanjo odšteli 100E.
|
|
|
|
RE: prevleke za sedežne quelle? 22.9.2009 16:07:26
|
|
|
|
kajjada
|
Me zanima, če ima katera izkušnje s sedežnimi od quele, so mi všeč, ampak ne upam kupit, ker ne vemo, kako trdo je za sedet?
|
|
|
|
RE: prevleke za sedežne quelle? 23.9.2009 10:47:27
|
|
|
|
pupika
|
Mislim, da trde niso, ker so iz materiala elastana. Saj zgornji opis je od guelle prevlek za sedežno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?