Riževi kosmiči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

smej -> Riževi kosmiči (22.9.2009 8:19:32)

Jih lahko mešam s svojim mlekom? So pripravljeni dovolj redki, da jih lahko pije po steklenički ali mu jih moram dajati po žlički? Kakšno dudico moram imeti, če se da hraniti po steklenički? Katere najbolj priporočate?

kristinaj -> RE: Riževi kosmiči (22.9.2009 8:27:13)

jaz sem dajala od milupe, ker je mleko že dodano in zmešaš samo s toplo vodo.... redkost oz. gostost sama uravnavaš z dodajanjem vode... več vode boš dala bolj bodo redki.... jaz sem našim za hranjenje po flaši kupila dudo za gosto hrano, če boš dajala po žlički pa glej da ne bo preredko, ker jim bo prišlo nazaj ven v kotičkih ust in ne pregosto ker se jim zatika v ustih in ne morejo požret.... ni težko ugotoviti katera gostota je prava...

Hope2 -> RE: Riževi kosmiči (22.9.2009 8:42:02)

Zavij v muller, dm ali babycenter in kupi take, ki se mešajo z vodo, torej da nimajo dodanega mleka, cukra, sadja, glutena, v glavnem nič. Kupi aventov cucel s spremenljivim pretokom, to je tak, ki ima eno, dve pikici in zarezo. Ko hraniš s kosmiči, ga hraniš s to zarezo. Gostoto si sama prilagajaš, moraš pa vedet, da se bodo še zgostili in bodo mogoče pregosti, medtem ko bo pil. Jaz sem dala 1-2 žlici na 210 ml vode+umetno mleko. Ti daš pač svoje mleko in svojo željeno gostoto. Če mu hočeš dat kot večerno kašico, mu pa daj z žličko in naredi mal bolj gosto, kot za v flaško. 

botrca -> RE: Riževi kosmiči (22.9.2009 8:45:17)

Koliko starega otroka pa imaš? Jaz nisem nikoli hranila preko flaše, samo na žlico. Mešala sem vedno z mlekom, ker je bolj dobro in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] se bolj naje. Kaj boš pa ti naredila je pa tvoja odločitev. 

Stran: [1]