Včeraj je mel naš tatko roj.dan in najina pet mesečna punčka mu je za darilo podarila PRVI ZOBEK!:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:! To doživetje je bilo nekaj najlepšega,kar se lahko zgodi!!!!Cel dan smo samo prepevali in se smejali od veselja,najlepše pri temu je pa še to,da skoraj nič ni bolelo,niti v sanjah ne bi pomislili,da bo zobek kar tako pokukal ven,ker še zvečer sem z kremco masirala dlesni in ko sem zjutraj spet,je bil tam že zobek! Pravi čudež,je sicer še mičken,ampak zobek pa le je!!!
Anonimen -> Darilo (8.6.2005 20:34:50)
Jst sem pa mogoče slaba mam, k nimam pojma, kdaj je dobil zobe. Ok, vem, da prvega v 11. mesecu, kater dan, uro, sekundo, minuto, pa niti slučajno ne. A ve to vsak dan preverjate, če je že kej vn pršlo :)-
sarči -> Darilo (8.6.2005 20:59:13)
Ja tako,ker ji masiro 3-4x na dan dlesni,pol sem pa čutla kdaj je pršu ven,mamo pa tisto knjigo spominov,k rasta z otrokom,pa takoj noter upišem,da ne pozabmo!
sarči -> Darilo (8.6.2005 21:01:00)
Porka svet, me j....ta tipkovnica :)-:)-:)-
Pupica -> Darilo (8.6.2005 22:13:51)
res lepo :darilo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
a ste kaj:((? Mi2 nisva mogla mem tega:ups::ups:
Ni kaj, še kako tako :darilo: a ne?
sarči -> Darilo (9.6.2005 8:11:45)
Ne,nič nismo jokali,le ponoči smo se zbujali,kar ni v naši navadi,včeraj zvečer pa sem ji dala 2.5ml sirupa pa smo spali od 20h do 6-ih:bravo::bravo::bravo: