Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 8.6.2005 20:19:03
|
|
|
|
*Neja*
|
V Mariboru jo najdeš v Europarku. Evo link za Europark: http://www.europark.si/ Greš na vodič po ponudbi, pregled ponudbe od A do Ž, izbereš L'occitaine in dobiš informacijo.
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 8.6.2005 20:29:56
|
|
|
|
hajdi21
|
MATEJA_K, najlepša hvala za informacije. Sem bolj nova na tem koncu, pa še nisem spoznala Europarka v celoti. Glede na to, kako hvalijo to kremo proti strijam, si jo res želim kupiti, da jo preizkusim. Lep večer še naprej, Hajdi
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 8.6.2005 21:30:20
|
|
|
|
Blink1
|
Jap...pa na gosposki imajo tudi trgovinico. Je pa ta krema hudo draga...sem jo gledala lani, pa sem se potem odločila za strije:)-:)-:)- Sej ne...pa jih glih tak nisem imela:bravo:
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 0:58:32
|
|
|
|
Annny
|
Na Bledu pod Park hotelom. lp
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 8:49:00
|
|
|
|
TVN
|
V Lj. v City parku, pa v centru pri Rotovžu
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 8:55:45
|
|
|
|
pety78
|
Ninika&Neja, kje na gosposki pa je ta trgovina?:zmeden:
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 10:25:48
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm....nekaj trgovin pred aladinom
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 11:40:42
|
|
|
|
rosa
|
Največkrat tisti, ki ne prodajajo kakšnega proizvoda, povejo, da proti vsem pojavom na koži pomaga masaža in elastičnost kože, torej tudi pri strijah. So punce povedale, da so kupovale grozno drage kreme prosti strijam, priznanih znamk in jih pridno mazale, pa so vseeno dobile strije.:( Druge pa so uporabljale navadno mandljevo ali kakšno drugo olje (tudi jaz) pa niso dobile nobene strije. Jaz sem mandljevo olje začela uporabljati zaradi vonja, ker nisem prenesla nobene druge kreme in res pazila, da sem se posvetila masaži (da nisem samo namazala, pač pa dlje časa nežno božala trebuh) in do sedaj (konec 37. tedna) še nimam nobene strije. :bravo: Upam, da ostane pri tem ;) Je pa res, da paše če si kaj držjega privoščiš, tak da... Lep dan.
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 11:46:40
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm po moje pa je čisto odvisno od kože... Jaz sem imela kar velik trebuh, mazala sem se ful redko...1x na teden:zmeden: s Chiccotovo Mamma Donna. Pa nisem imele niti ene strije. Verjetno imam elastično kožo ki se lepo raztegne. In tudi zdaj, 10 mesecev po porodu se je trebuh skrčil, ostala ni niti ena gubica. Poznam pa take, ki so se ful mazale, vsak dan, z dragimi in poceni mazili, pa so vseeno dobile strije.
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 13:39:53
|
|
|
|
pety78
|
Kolk pa drugače stane? Da vidim, če se splača mojega :love: poslat v maxija. :)-:)-:)-
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 13:39:58
|
|
|
|
pety78
|
Kolk pa drugače stane? Da vidim, če se splača mojega :love: poslat v maxija. :)-:)-:)-
|
|
|
|
L'OCCITAINE - 100% CARITEJEVO MASLO - kj... 9.6.2005 18:15:58
|
|
|
|
rozi81
|
Drgač stane pa slabih 7.000 SIT. Pa tkole bom rekla. Jst sm se mazala s tem karitejevim maslom za 7.000 SIT od samega začetka. Porabilo sm eno piksno na mesec in mazala sem se ke do 7 meseca ko sem v ogledalu zagledala neko čudno zebrasto rit in ugotovila, da je to moja in vsa popokana (strijasta):hudicek:. Takrat mi je glih zmanjkalo in sem hotla novega kupit. In ga seveda nisem ker mi pač ni pomaga:hudicek:. Saj verjetno malo ublaži, al pa tut ne, sej ne vem:zmeden:. Uglavnm pol sm šla kar lepo v lekarno kupila mandeljevo olje, ki traja dlje časa pa masten ja pa baje na bo tut pomagal. Uglavnm ne splača se kupovat ta dragih krem. Vprašajte svoje mame če so kaj popokale in točno tako bo tudi pri vas, ker to je dedno. Dejansko sem dobila strije točno tam kot moja mami. Rit in notranja stran stegen. Hvala bogu je trebuh zaenkrat ostal ceu:bravo:. Res pa je da ima še čas cca 12 dni da ga raznese. Punce ne kupujte najdražjih krem, se ne splača. Moj nasvet. Pa lepo nosečnost vam želim!:rozica: LP S:nosecka: in :duda:38t
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?