vedeževalke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

paris -> vedeževalke (8.6.2005 19:13:32)

Pozdravljene punce!
Ravnokar sem gledala po tv-e+ pogovor z vedeževalko,pa sem malo razmišljala o tej temi,ki se mi zdi zelo zanimiva.Sama še nikoli nisem bila pri nobeni "šlogarci"(pa sem že nekaj let na svetu).Kar nekako"cvikam" kaj bi mi povedala in bi ji jaz potem vse sorte verjela in bi se sekirala?Je pa bila moja sestra pred leti pri eni in ji ni kaj prida uganila.Od prijateljic pa tudi slišim vse kar češ.Zato me zanima vaše mnenje in izkušnje?
Lp Paris

Anonimen -> vedeževalke (8.6.2005 19:15:27)

jst sem bla ene parkrat...še pred leti...kaj je res in kaj ne, o tem ne bi.

Se pa živo spomnim samo to, da mi je en aenkrat rekla, da se bom poročil oz. da bom živela z nekom, ki bo delal v uniformi, pa nič od tega :ups:

O.K., edino če so gate uniforma :zmeden2:

Anonimen -> vedeževalke (8.6.2005 19:33:16)

Ah, larifari. Moja kolegica se je hvalila, kolk imajo dobro šlogarco v bloku, da je vse ugotovila,... da je njen mož brezposelen, njena hči se noče učit, da je bila sama nekaj bolna, pa je sedaj boljše,...
Seveda, da je vse ugotovila, povedala ji je vse, kar se je zgodilo v preteklosti, pa še ta kolegica je tolk gobčna, da sama vsem vse pove. Saj so že v celi Ljubljani vedeli, kaj se dogaja v njeni familiji, kaj bo potem šlogarca vedela, če živijo v istem bloku? Krava neumna. Kaj bo, ji pa ni povedala. Ji bom kar jaz, čeprav nimam nadnaravnih sposobnosti, pa še zastonj bo: mož je len, mu paše živeti na njen račun in bo tako tudi v prihodnje, hči se še naprej ne bo hotela učiti, ona bo pa še bolj bolna, ker ne gre k zdravniku ampak kupuje ene maže, pa druge maže pa nobena ne pomaga.

smrček -> vedeževalke (8.6.2005 19:58:38)

Jst hodim v Žalec k eni, že kar nekaj let, pa moram rečt, da sem zelo zadovoljna. Ko sem prvič prišla k njej mi je najprej povedala vse za nazaj, kaj se mi je dogajalo, pa saj nisem vedla, al se ji naj samejim, al naj se jočem, tak mi je točn trofla. Karkoli mi je napovedala za v prihodnje, se mi je vse uresničilo. Jaz v to verjamem in sem prepričana, da nekaj vendarle piše v tistih kartah.

kofetek2010 -> vedeževalke (8.6.2005 20:02:15)

ja, seveda :)-
pred 2 mesecema sem eno klicala (takrat, ko sem izvedela, da sem noseča) in jo vprašala, kako kaj kaže z naraščajem in je rekla, da še vsaj 2 leti nič ne bo :zmeden2:
in ko sem bila s sinom noseča mi je tud ena rekla, da bo punčka, pa ni :zmeden2:
tko, da :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Anonimen -> vedeževalke (8.6.2005 21:05:54)

Moja mama je bila pri eni poznani ljubljanski vedeževalki in ji je rekla, da se bom jaz do 30. leta poročila z enim visokim moškim in da bom do takrat imela že dva otroka. Prvič rodila pri 35., moški ni nič posebno visok, otroka imam pa enega in ga bom tudi imela.

smrka -> vedeževalke (8.6.2005 22:19:46)

jaz sem bila parkrat pri vedezevalcu. Veckrat sem sla pa zato, ker mi je kot bi bral knjigo govoril o moji preteklosti. Kar je razbral iz kart in fizolckov za prihodnost je tudi dosti krat zadel. Mislim da so tisti vedezevalci ki nimajo nekega zneska dolocenega ki mu ga moras dati, ampak da mu das kaj iz srca, ce nimas dnarja pa litr vina al kg jabolk da so to naj naj vedezevalci. Vsi ki pa racunajo so pa za en drek!

Pupica -> vedeževalke (8.6.2005 22:25:55)

sem že bila. Kaj se bo ureničilo ti lahko povem čez 50 let:)-:)-:)-:)-

mi je pa ena izšlogla mojo :nosecka:, ko sem bila šele 14 dni noseča.In sicer iz :kava:, odtakrat kar mal verjamem:)-:)-

Stran: [1]