|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
4.10.2009 8:07:01   
lake
Dobro jutro!

Dudi, pošlji mal sončka v Lj., tuki je še megla user posted image

Tristan, vse najboljše.

Jst sm rogljiček že pojedla, še klavica. Taja se pa trud da bi iz igralnega centra risanke gledala. Sej ko bom pa čez par mesecev hotla met zjutri mir, jih pa zihr ne bo hotla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.10.2009 8:15:04   
Anonimen
mi smo pa spali,... no, ja, smo med drugim tudi spali,.... drugo pa je bilo zbujanje;

Urban je spal pri meni stalno priklopljen, če sem ga odklopila se je pa zbudil,... in nekje po 4. uri se je odločil, da ima spanca dovolj, jaz pa seveda ne... sem mu v nosek nakapala fiziološko, ga dala v posteljico, mu dvignila vzglavje... si je malo pel potem pa za pol urice zaspal... pa spet jošk pa spet za pol urice spanja, potem spet jošk,...

ma, sva pa vseeno potegnila do 7.20!!! že dolgo ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.10.2009 8:15:19   
lake
Končno je po TV ena rianka, ki se mi zdi še clo pametna, neka inštrimentalna, kjer nič ne govorijo, otrok se lahko nauči inštrumente, pa še lepa glasba je. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.10.2009 8:23:20   
Anonimen
lake, so Telebajski prav luštni, samo skozi enoletnikove oči jih moraš gledati,...user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.10.2009 8:28:21   
Anonimen
meni je pa luštna Mala kraljična,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.10.2009 8:28:52   
Anonimen
ful so ratale brez vezne risanke, zlo mal jih je k so fajn

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.10.2009 8:33:25   
lake
Mi smo mel ful boljše risanke. Smrkce, pa male leteče medvedke, snorkce...

Zdej so še smrkce pokcarl, ker Smrketa nič več ne poje ti dam, ti dam , ti dam, ampak la, la, la, la, la,la.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.10.2009 8:40:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi smo mel ful boljše risanke. Smrkce, pa male leteče medvedke, snorkce...

Zdej so še smrkce pokcarl, ker Smrketa nič več ne poje ti dam, ti dam , ti dam, ampak la, la, la, la, la,la.

ja maš prov, pa ene čudne izlete imajo tej smrkci v preteklostuser posted image
kje so stare risanke kot so tom in jerry, popaj, leteči medvetki......

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.10.2009 8:42:59   
Anonimen
pijem že drugo kavouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.10.2009 8:45:26   
Dudica1
evo popili kavico,zdej moram pa mal cunj nam zlikat da ne gremo zmečkaniuser posted image

glede risank,jaz pogrešam smrkce...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.10.2009 8:48:01   
majana79
Jutro!

A bi katera poslala sončka še v LJ, tuki je megla za bruhat. user posted image O spanju ne bi, vreme je zanič, jedla še nisem, Jure je v ležalniku, moj še spi... Zunej pa že neki ropotajo, bo v Tivolah neka pasja procesija danes...

Sem dala Juretu ene pesmice da posluša.

Aja, risanke za 'dojenčke' so fajn na Baby tv, sploh zvečer je v bistvu samo pomirjajoča glasba (ne da gledajo, samo da v ozadju npr. igra user posted image ). Risanke naše mladosti so bile pa itak zakon, samo kaj ko je arhiv na rtvslo zgorel, zato ni več polovice risank, Smrkce so pa na novo sinhronizirali in sploh niso več isti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.10.2009 8:59:12   
Dudica1
majana,lake sonček poslan k vamuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
4.10.2009 9:00:46   
majana79
Hvala dudi, pa se res nekaj jasni. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
4.10.2009 9:14:18   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

sam na hitrco,...
smo meli danes krst je blo lepo, celo tašča se je spodobno obnašala (skoraj)..user posted image

Bravo za anejčka on je pa res napreden fant...user posted image

AKP...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (kaj pa je narobe da je v bolnici)?

grem mal TV gledat moj je skliznu na pivo user posted image  user posted image ....

Nočko

Hvala zoja! No. zle je jutranji spanec po zajtrku...je celo samo 5 min neki malo jokcal, pa zaspal. Mi2 sma pa tud zajtrk pojedla...sma jedla žemljice in delamaris ribice z zelenjavo, zdaj pa kafe pijema.

Danes bo en lep dan, to sem si zadala....mal čez 12. gremo k mojim na kosilčeka, pa kostanje pečt....bosta za kake 2-3h šla na sprehod z Anejem, mi2 boma pa šla mal tam drnjohat. Včeraj si je še moj zvinil en prst na nogi, k se je na balkonu ruleta neki zataknila in je čudno stopil....tk da ni spal celo noč, si je led deval na prst, pa 4 Zaldiarje pojedu, da je zdaj boljš.
Vse slabo je nad našo bajto....ni kaj. Pr nas bo danes zunaj tud džumbus,...bojo imeli tekmovanje v kuhanju dödolov....dodoliada in mošt, itd. Ampak se bomo tej gužvi kar lepo izognili.

Grem na farmo malo...user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.10.2009 9:17:32   
pokica_
Pr nas pa je lep sonček....je tko lepo posijal zjutraj v spalnico, pa Anej je bil odlično dobre volje, je že navsezgodaj vriskal in pel,...tk da je res že dan polepšal.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.10.2009 9:36:19   
lake
Pokica Kaj pa so to Dodli?

Jst pa šibam v trgovino, pa na kavico s prjatlco, pol pa upam da bo bolj toplo da gremo, oz. greva (ker je moj bolj lene sorte) na en sprehod.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
4.10.2009 9:41:35   
pokica_
lake, dödoli so ene vrste krompirjevi žganci. Krompir v kosih skuhan, pretlačen in zgoščen z moko. Nato jih z žlico nastrgaš, kot njoke...pa pripraviš zabelo iz čebule, zaseke, kisle smetane in po želji tudi malo mlete rdeče paprike. Je pa okusna prekmurska jed. Morš enkrat pokusit. Jst sem jih jedla lih ta teden, je stara mama naredla in mi jih poslala....mjami.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
4.10.2009 9:48:03   
majana79
Mmmm, to se pa ful dobro sliši.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.10.2009 9:48:22   
KatMat
ekola mene!!!!

DANES GREMO MAJCKEN PLAVAT-PRVIC Z NASO PRINCESKO...SE KERA PRIDRUZI????Sli bomo v terme snovik....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.10.2009 9:50:27   
pokica_
ooo Kati! Kako je blo na oktoberfestu? je blo dost pivičke? user posted image

Dj mi povej kk si to naštelam ta glitterfly....bi rada spet nazaj dodala slikco od Aneja...se mi je kr samo zbrisalo vse,...zdaj pa mi samo text piše v tickerju...Pa sem pokusla že 3x. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.10.2009 9:52:24   
KatMat
nisem bila ucer na oktoberfestu....danes bomo sli...ucer smo bili malo pozni ker sva z dragijem polagala ploscice....

zravn sem ga ucila kako bit taprav bosanec....je tud on mal riti vn kaze jest sem pa se pljuvala in klela ko magarac....originalno....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.10.2009 9:53:11   
KatMat
vse mors zbrisat pa samo v dolocenem okncu ti bo potegnlo slikico....pa tapravo kodo je treba prekopirat....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.10.2009 9:55:38   
pokica_
Ti ti bosanka. A tvoj je bosanc, ane?
Ja sj sem probala, pa prilepila v tem okencu za tickerje v svojem profilu, pa tm kopirala BBC kodo za forum, pa še kr ne greeeeee

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.10.2009 10:02:32   
pokica_
Uspelooooooooooooooooooooo!!!user posted image  Je blo treba kopirat kodo za MySpace, ne za forum kodo.  

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.10.2009 10:05:39   
KatMat
user posted image

evo naso k se smeje....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?