Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja men je pa Clive Owen všečč. evo zate to je moški!!!! (škoda, ker ni moj ) pri njem se ne bi pa prav nič pritoževala Tudi če ne bi previjal, uspaval, sesal, kuhal.... sam da bi ležu na pojstli, a ne??? jp; z njim bi tudi pivo pila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:09:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:09:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, si tega slončka s kmetije spustila? jp, jih ma tm že preveč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:10:03
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. za moj okus morjo bit gladki k dojenčkova ritka, drgač sm jz čist pikasta.. je pa res da lepo pogledat Hmmm, a nisem napisala "na pravem mestu". Tam si lahko tudi pikasta, ne bo noben opazil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:10:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
lej lej lej, prej je bil čist mrtev forum, pa smo začeli z ispolnjevanjem želj, zdej pa kr ne sledim kera kaj hoče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:10:53
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. A vidiš Blue, KatMat je takoj dojela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:11:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. za moj okus morjo bit gladki k dojenčkova ritka, drgač sm jz čist pikasta.. je pa res da lepo pogledat Hmmm, a nisem napisala "na pravem mestu". Tam si lahko tudi pikasta, ne bo noben opazil ups, sm spregledala... he he.. tm mi je pa res vseen... tist je pa cool
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:11:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, si tega slončka s kmetije spustila? jp, jih ma tm že preveč nimam nobenega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:11:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. A vidiš Blue, KatMat je takoj dojela itak, pivo in sex... dva njena priboljška...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. za moj okus morjo bit gladki k dojenčkova ritka, drgač sm jz čist pikasta.. je pa res da lepo pogledat Hmmm, a nisem napisala "na pravem mestu". Tam si lahko tudi pikasta, ne bo noben opazil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:12:18
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, si tega slončka s kmetije spustila? jp, jih ma tm že preveč nimam nobenega a jih rabš?? sam mi zdej FB ne dela, tko da ti ne morm poslat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:12:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. za moj okus morjo bit gladki k dojenčkova ritka, drgač sm jz čist pikasta.. je pa res da lepo pogledat Hmmm, a nisem napisala "na pravem mestu". Tam si lahko tudi pikasta, ne bo noben opazil ups, sm spregledala... he he.. tm mi je pa res vseen... tist je pa cool
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:13:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte Ob tejle fotki sem samo pomislila, da poljub ravno prav neobritega moškega na pravem mestu najhitreje spravi ob pamet. A vidiš Blue, KatMat je takoj dojela itak, pivo in sex... dva njena priboljška...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:14:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, si tega slončka s kmetije spustila? jp, jih ma tm že preveč nimam nobenega a jih rabš?? sam mi zdej FB ne dela, tko da ti ne morm poslat KatMat, ti bom danes enega poslala, če bom lahko,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:14:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
še kera kej rabi ker drgač se grem posvečat pralnemu stroju.. morm spet prat naštimat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:15:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja KatMat, si tega slončka s kmetije spustila? jp, jih ma tm že preveč nimam nobenega a jih rabš?? sam mi zdej FB ne dela, tko da ti ne morm poslat KatMat, ti bom danes enega poslala, če bom lahko,... men jih pa ne rabte pošiljat, k jih mam že tko viška...pol jih pa prodajam za majhne denarce.. rabim pa še vedno uno ograjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, Blueeyes! prijetno pranje,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:19:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hvala, Blueeyes! prijetno pranje,... se podpisem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:20:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja hvala, Blueeyes! prijetno pranje,... sej ne bom jz prala.. stroj bo pral.. jz morm sam cote not nabasat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:27:56
|
|
|
|
lake
|
Lumpe. tkole vi medtem ko nekateri likajo Nekateri so res njami, bi jih mela namest kosila, večerje, pa še za zajtrk bi kakšen ostal. Mojga pa v klet zaklenem, sej itak nebi opazu da je zaklenjen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:30:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Lumpe. tkole vi medtem ko nekateri likajo Nekateri so res njami, bi jih mela namest kosila, večerje, pa še za zajtrk bi kakšen ostal. Mojga pa v klet zaklenem, sej itak nebi opazu da je zaklenjen evo jz sm dala žehto že prat.. zdej bom mogla še pobrat to k visi... gaja je glih zaspala.. maček tud drnjoha na svojem mestu... sam jz k en vampir za računalnikom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:44:50
|
|
|
|
elyy
|
ojla!! O babnice,vidim,da imate časa za pomočnike....... Za nazaj vas res nisem,brala.... od učeri Danes sem šla v DM in sem kupila babylove mleko- od humane(ker sem videla da se res splača....600g stane tam nekje okoli 5 eur...no pa sem vzela da vidim,če bo Tian sploh hotel jesti..... spiu je flaško tam 180 ml..... potem sem pa na forumih najdla,da babylove mleko,da je vsebovalo neko bakterijo in da so izločili z prodaje?No zdej pa nevem,kako je stem...katera uporablja to mleko in ima iskušnje? Kar se tiče goste hrane,ker sem začela uvajati in me zanima(koliko na dan pa ponudite GH 4 mes. ).......naprimer mu samo zjutri ponudim(zmiksano sadje.... z zelenjavo nisem začela..... )..ker sem pa preberala da nekateri tudi popoudne naprimer (bučke,krompir.....) ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:51:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy Kar se tiče goste hrane,ker sem začela uvajati in me zanima(koliko na dan pa ponudite GH 4 mes. ).......naprimer mu samo zjutri ponudim(zmiksano sadje.... z zelenjavo nisem začela..... )..ker sem pa preberala da nekateri tudi popoudne naprimer (bučke,krompir.....) ??? jz ji dodajam včas 1x, 2x, pa tud 3x sem ji že dala... odvisno kok se mi kej da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 12:59:35
|
|
|
|
KatMat
|
jest ji samo enkrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 2.10.2009 13:36:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes še mal se slinte mmmmmmmmmmmmmmm.... Njamiiiii!!!!!!!!! Kaka usta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?