pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Se mi zdi da sem celo življenje prekuhala, pa mi ni več...dost je blo vsak dan skoraj 15 let. A si kuharica po poklicu? Kaj je mir v bajti, ko mularija spi. Sicer je bila pa Julija ful pridna - vstala in jedla malo pred 9h, zaspala ob 11h, preskočila obrok in jedla šele ob 14h, ko se je zbudila. Od 15h do 16h spet spala, potem smo se odsprehajale s kolegico in njeno mularijo na kavico. Ob 19h sva z mojim obe skopala, tako da sta pred osmo že zahrčkale. Če bo taka lepa jesen, se bo dalo pa lepo izkoristiti dneve. A ne ne, ampak če bi zdaj izbirala bi mogoče bla, samo zato, da bi lahko imela svojo restavracijo....še zmeraj moje pobožne želje. Sem dipl. ekonomistka, ampak kuham že od svojga 12. leta. Tk da mam že kr en staž. Uživam v kuhanju, skos ustvarjam neke nove jedi, ampak zdaj med porodniško, pa se mi enostavno ne da. Vikende edino, to pa pol z užitkom, ko ati pazi na Aneja. Jst sem doma iz šopingiranja, sem spet zagonla 150 € . Miller, C&A, Lidl. Sem Aneju kupla zimske žabice do pasu z ABSkami, pa štumfe tud z abs-kami, da se bo lažje plazil, pa en komplet trenirke, pa bodi. V Millerju, tradicija...pamperske, vlažilne robce za rito, kremo za Aneja, Aptamile (pa še to so mel na polici tko glupo zloženo, da sem vzela eno 1 in 2x2AR Bo pa po 6. mes prišel v poštev. Al pa že kaj prej mogoče. Pa zelenjave sem kupla, bučke(cukinije), pa kolerabo, banane....v glavnem, 2x sem mogla it dol iskat v avto. Ju3 mama pa izlet: prvo pediatra, pol pa grema kofetkat k prijatelci, nato pa še k moji mami na kavo! Ka bo fino, ko bo luštno!