|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
2.10.2009 9:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Cveka, sm te dodala.

Poštarje pa nikar tepst, kdo vam bo pa oblekice iz nexta nosu? user posted image

evo potrjenouser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.10.2009 9:08:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

a se dons vseeno dobite v postojni, kljub temu bednemu vremenu

jp ravno zdaj odhajava...se dobimo itak v mercatorju user posted image

čao

lep pozdarv za vse prisotne.. pa ne pozabte na fotkiča da nas malo razveselite s kakšno lepo slikco

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
2.10.2009 9:09:42   
Blueeyes
katmat kaj praviš user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
2.10.2009 9:09:51   
Anonimen
zobki, dej pridte že ven!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1829
2.10.2009 9:09:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem mislila, da bo kaj napisal, a očitno ni tako napreden kot vaši,... mojj Urbanček bi računalnik samo pojedeluser posted image     

gaji je pa interesanten računalnik samo takrat k ji pokažem njeno sliko na desktopu.. drgač ji pa ni zanimivo

hehe, kakšen egouser posted image Faca.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
2.10.2009 9:10:47   
Anonimen

zobki, dej pridte že ven!!!!!user posted image user posted image user posted image

moja je tečna že 14 dni, pa nimam pojma kaj je izgleda da bojo tud zobkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
2.10.2009 9:11:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Cveka, sm te dodala.

Poštarje pa nikar tepst, kdo vam bo pa oblekice iz nexta nosu? user posted image

jz jih ne naročujem, tko da mi je vseen user posted image

pol pa lahko reveža kar premlatiš al kako? Bogi.
user posted image

sicer nimam psa.. naša mica dvomim da bi kej tazga nardila.. lahko pa jz svoje čeljusti posodim namesto psa.... da zagrizem v mlado sveže meso user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
2.10.2009 9:11:29   
petrazg
Moj tudi ne kaže nobenega zanimanja za računalnik. user posted image Je pa čisto utrgan na časopis... takrat se mu zmeša, če mu ne pustim trgat user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
2.10.2009 9:12:23   
Blueeyes

mojih oz gajinih še niti na vidiku ni nikjer.. še naumo šli kmal na šnicle

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
2.10.2009 9:12:29   
Anonimen

sem mislila, da bo kaj napisal, a očitno ni tako napreden kot vaši,... mojj Urbanček bi računalnik samo pojedeluser posted image     

gaji je pa interesanten računalnik samo takrat k ji pokažem njeno sliko na desktopu.. drgač ji pa ni zanimivo

moja pa tepe leptopa in ga hoče na vsak način nest v usta pa ji ne ratauser posted image

še vedno spi od 6huser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
2.10.2009 9:13:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

moja je tečna že 14 dni, pa nimam pojma kaj je izgleda da bojo tud zobkiuser posted image

user posted image user posted image user posted image moja je tečna tud že zadnji teden ali 2... samo ne duha ne sliha o zobkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
2.10.2009 9:14:01   
Blueeyes

moja pa tepe leptopa in ga hoče na vsak način nest v usta pa ji ne ratauser posted image

user posted image user posted image user posted image počist ga. pol nej ga pa mal pomalca... user posted image user posted image ja če ti je dolgčas jo pa zbudi.. da ti popestri dopoldne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
2.10.2009 9:14:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Moj tudi ne kaže nobenega zanimanja za računalnik. user posted image Je pa čisto utrgan na časopis... takrat se mu zmeša, če mu ne pustim trgat user posted image

moja ima rada reklame, če ji jih vzamem se začne dret, sploh tiste ki so reklame z oblačiliuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
2.10.2009 9:16:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image počist ga. pol nej ga pa mal pomalca... user posted image user posted image ja če ti je dolgčas jo pa zbudi.. da ti popestri dopoldne

kr nej spi, pomoje spi ker je možek zraven v postelji je bil v nočni zdej je šel pa spat

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
2.10.2009 9:17:37   
lake

moja ima rada reklame, če ji jih vzamem se začne dret, sploh tiste ki so reklame z oblačiliuser posted image

Bi bla že zdej rada manekenka pa v stiku z modo, dej pust ji no. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
2.10.2009 9:17:49   
Blueeyes

kr pripravi denarnico.. bo prava zapravljivka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
2.10.2009 9:17:52   
Anonimen

uh...naši zobki tudi že ful časa nagajajo...eni so pač bolj počasni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
2.10.2009 9:20:20   
lake
m  ,čyg gf č, cxkjnk,l,l.čččččččččččččččččččččččččččččččččččč

No to pa moja zna user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
2.10.2009 9:21:23   
Anonimen

kr pripravi denarnico.. bo prava zapravljivka

ja upam da bo po men in ne bo dala tojk na cape, ker pol maš polno omaro nosiš pa sam pet stvariuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
2.10.2009 9:21:36   
Blueeyes
matr, gre takoj po mojo če ona tud kej zna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
2.10.2009 9:22:38   
Anonimen

uauuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.10.2009 9:23:17   
petrazg
No, moj pa sedaj spi...user posted image user posted image user posted image bravo mami... upam, da za več kot kakšno urco user posted image

A rabi katera nalepke za Mercator??? Jih imam nekaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.10.2009 9:24:09   
Anonimen

šumeče vrečke so zakon! ga čisto ob živce spravijouser posted image ...
že vidim, da bo rad pokal tiste zračne žepke...

pri nas tudi zobkov še nekaj časa ne bo, a slinil se bo pa kot buldog in drgnil dlesni in jokcal in stokcal...

je končno zaspal. zbudil se je ob 6h, vmes zaspal za slabih 15 min,... tako da sem sestradana, ker še nisem uspela nič jesti, napravljena sem, ker sem Oskarja peljala v vrtec (takoj v vrtcu sem mu menjala hlače, ker je želel preizkusiti škornje na eni luži,...)

ponoči pa ni bil samo Urban tisti, ki me je zbujal, temveč je tudi Oskar jamral, da ga boli lice... sem preverjala, če je kakšen zobek, če je ušesek, popil je malo vode,... pa mi čez pol ure reče, da voda ni nič pomagala, da ga še vedno boli lice,... zaspal je stisnjen k meni... kasneje je bil pri meni Urban,... pa saj se počutim kot kakšno postajališče! zjutraj pa se je Oskar zbudil in mi rekel, da ga lice ne boli več (torej niso bile samo sanje).

Majch, v borbo!!!! pokončaj jih, vse! nimajo kaj delat na tvojem!!!!

petrazg, upam, da se boste dobro zmenili z ravnateljico! da bo prav za Anžeta.

grem nekaj pojest, potem pa spat,... kolikor mi bo Urban pustil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.10.2009 9:24:31   
Blueeyes
3rrrreer

no to je vse kar je naša zmogla... je pa res težko na laptopu k jo morm u luftu držat in pol noče.. mogoče če bi mela sam tipkovnico da bi blo drač... mi je pa poslinila celo tipkovnico user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.10.2009 9:25:39   
Anonimen

wow, hekerka po očku, ne?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?