Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Moj tudi ne kaže nobenega zanimanja za računalnik. Je pa čisto utrgan na časopis... takrat se mu zmeša, če mu ne pustim trgat moja ima rada reklame, če ji jih vzamem se začne dret, sploh tiste ki so reklame z oblačili šumeče vrečke so zakon! ga čisto ob živce spravijo ... že vidim, da bo rad pokal tiste zračne žepke... pri nas tudi zobkov še nekaj časa ne bo, a slinil se bo pa kot buldog in drgnil dlesni in jokcal in stokcal... je končno zaspal. zbudil se je ob 6h, vmes zaspal za slabih 15 min,... tako da sem sestradana, ker še nisem uspela nič jesti, napravljena sem, ker sem Oskarja peljala v vrtec (takoj v vrtcu sem mu menjala hlače, ker je želel preizkusiti škornje na eni luži,...) ponoči pa ni bil samo Urban tisti, ki me je zbujal, temveč je tudi Oskar jamral, da ga boli lice... sem preverjala, če je kakšen zobek, če je ušesek, popil je malo vode,... pa mi čez pol ure reče, da voda ni nič pomagala, da ga še vedno boli lice,... zaspal je stisnjen k meni... kasneje je bil pri meni Urban,... pa saj se počutim kot kakšno postajališče! zjutraj pa se je Oskar zbudil in mi rekel, da ga lice ne boli več (torej niso bile samo sanje). Majch, v borbo!!!! pokončaj jih, vse! nimajo kaj delat na tvojem!!!! petrazg, upam, da se boste dobro zmenili z ravnateljico! da bo prav za Anžeta. grem nekaj pojest, potem pa spat,... kolikor mi bo Urban pustil.
|