mama11
|
Ledenka, tako se vošči dobro jutro . Tale kofetkar ima pa takšne nagajive učke IZVIRNO SPOROČILO: majana79 A je samo v bedni Ljubljani taka megla?? Pri nas je bila do pol desetih, pa smo na več kot 400 m nadmorske. Sezona pač. IZVIRNO SPOROČILO: Majch Mala pa v histerično dretje. Skoz bi bla na rokah. Ko sem jo odložila pa takoj spet sirena na maks. Samo usta je odprla in ratala vijolična, glas je prišel malo kasneje. . POl sva jo malo nosila, malo animirala z igračkami, nazadnje sem jo kopala, futrala in vse živo, da je po dveh urah zaspala. In te histerične izpade ma zadnjih par dni...občasno tudi popoldne. Samo je potem nenaspana in tečna za znoret. To je običajno pri otroku znak, da je preutrujen in se ne zna več umiriti, da bi zaspal. Prej jo daj spat. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mogoče bom šla potem okrog 13ih v Supernovo-bo katera tam? In brez vozička sem čisto izgubljena. A bo hecno če grem s kengurujem v štacune? Ne, zakaj? Jaz sem bila ravno včeraj in to ravno v Supernovi. Julija je malo firbcala naokoli in malo spala, meni pa je vse uspelo opraviti. IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no jz sem po neprespani noči mi nika ni skoraj nič spala, jo je tako zvijal da je blo ful hudo na koncu sem že jaz jokala no ampak ko sve končno mal zaspale je bil pa že juter in jo je spet zbudil i to pot lakota ko pa se je najedla se je spet začela tojk zvijat da je blo prov in pol na koncu se je pa pokakala in zdaj končno spi upam da bo spala še kake dve uri da se vsaj ona naspi jz sem kot en mesečnik in tako bo cel dan Ja, kaj jo je pa zvijalo revico malo. Ali si kaj takšnega jedla? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ej majch kam si daš pa denarnico pa za malo plenice pa to?Al kar v avtu pustiš,pa sam kartico vzameš s sabo?Tko sm mislna nardit. Saj sem imela tudi torbo s seboj. Najprej sem njo naštelala v kengurujčka, potem pa dala torbo na ramo. Pa tako ali tako imam v Supernovi vedno Mercatorjev voziček za v vse štacune, tako da sem torbo potem vrgla noter. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat da ne boste rekle da setkam samo tam kjer je vam delc....tokrat sem v lj pa se bomo brale ob enih pa da vidm izgovore,(yes u flask) Jamr, jamr... kaj praviš na jutri ob 11h v Arboretumu? IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem se zdaj spomnila, ko me je enkrat Oskar udaril in sta ga potem moja starša napadla, da njunega otroka pa ne bo tepel (mu ni bilo čisto nič jasno). Potem najbrž ni delovalo. Sem ful žalostna, ker mi je včeraj vzgojiteljica v vrtcu povedala, da je starejša začela grizt... saj se pogovorim z njo, samo ko ne zaleže. IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 meni žal res ne bo uspelo v petek... ?? a ste kaj zmenjene? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, kako jih imate zdej čez dan oblečene?Ko se že segreje mislim.A jih date še kej v kratke rokave? Ne, sem bodije s kratkimi kar spakirala, saj večjih od 62 tako ali tako nisem kupovala, ta cifra ji je pa zdaj že kar ornk tesna. Zjutraj je v bodiju z dolgimi rokavi in plišastem pajacku brez rokavov. Včeraj sem jo potem imela tako cel dan, pa se ni nič pritoževala, na hrbtu in prsih je pa tudi imela ravno pravo temperaturo. Tudi na sprehodu ji je tako ustrezalo. Je pa pri nas kakšni 2 stopinji manj kot v LJ. Včeraj smo dobili še drugo spodnjo enko, tako da upam, da bo zdaj za en čas mir (pri starejši smo zgornji enki dobili 2 meseca za spodnjima). Danes ponoči smo potem ful bolje spali - spat je šla ob 20h, jedla ob 23h in ob 3:30, potem zategnila do skoraj 9h.... ja, pri nas je to že super spanje, glede na to, da se je zadnje 3 tedne zbujala na 2,5-3 ure
|