Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (28.9.2009 8:50:18)
|
dobro jutro! Urban ravno zaspal... hitim se tuširat, jest, obesit perilo,... po deseti uri se zna že sonček prikazati, ja! cveka, luštni tortici!!! bi tudi jaz en košček, prosim,... sem spet brez kruha (kdo pa bi se ga spomnil kupiti) in bi zraven mleka prav prijal en košček tortice. super, da ste lepo praznovali! upam, da se tvoji tašči stanje izboljša!!!! FLASK_A ti boš pa še ugotovila, da na kmetijo pašeš,... mi delaš gušte s temi kmečkimi opravili. delo v naravi je vedno prijetno!!! ste kakšno fotografijo naredili? danes se pa začne kmetovanje slavnih,... kateri je favorit? bom gledala, ker mi je Salome carska! no, zdaj ne morem več reči, da je "baba z jajci" lake, me veseli da ste uživali v morskem zraku! je bilo kar zatišje včeraj na RRju. Dudica, Tanja_ čestitke za obmesečnice! KatMat, prima zidarka! a prideš še k meni položit ploščice v wc? pa v kopalnico? ker moji moški se že več mesecev ne premaknejo... saj, zbila jih bom jaz: z veseljem in nasmehom na ustih! Leela, bo dobil Filip lego kocke, ko si rekla, da ga drugače ne boste spravili na plavanje? Kako čas hitro teče! Elyy, se vidi, da uživaš v materinstvu! Večkrat se nam oglasi! ja, zdaj pa šibam k jutranjim opravilom,... da mi uspe priti na srečanje.
|
|
|
|