elyy -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (24.9.2009 23:05:07)
|
Ojla!! Evo se vam po dolgem času spet javim.....sploh vas nisam nič preberala,ker je res že 30 strani napisanih,tko,da je res preveč za prebrat!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nič,moj možek je imel nesrečo z avtom.......nič strašnega,ampak to se zgodi seveda,če je po cesti toliko neresnih šoferjev,ki samo divjajo......ampak sej bo!! Prej svojim očem nisem mogla verjeti,da je naš malček okol 8h pojedel(210 ml novalaca......čez 15 minut je že spet tlačil prstek v usta,kar pomeni,da je bil lačen.......... pojedel je spet 100ml,čez pou urce je bil spet lačen....spet prstek v usta in spet pojedel 100ml)...ampak čez dAn je normalno jedel,kot zmeraj)... sem ga probala upreti hrani vsaj za kakšno uro,ker je to zelo veliko v dveh urah(410ml),ampak ni billo mogoče.....od jokanja seveda,sej pomoje nebo nobenih težav zvečer!! no zdej pa spančka že dobro uro,grem počasi pod tuš(ker sem tudi dobila menstr. in sem vsa čudna) tako,da grem samo še spančkat!! Upam,da bom mela jutri kaj več časa za rač..... da vas malo več preberem!! Želim vam lahko noč
|
|
|
|