Tanja_ -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (16.10.2009 7:34:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več [sm=jezicek.gif] Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas. Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo. Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju [sm=zmeden.gif] Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega...[sm=zmeden.gif] Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake [sm=smiley1.gif]) Jaz sem jih tudi imela, zadnjič pa ne. Očitno je bila voda bolj klorirana. Hana pa ni imela nič. Dons jih nimam več, tko da brez skrbi. Sem pa opazila, da Hani od včeraj zjutraj fuč urin smrdi. Upam, da se ni prejšnji teden na plavanju prehladila. Moram dons bit pozorna,kako bo. Dobro jutro drugače! Danes smo spet spali po ustaljenem ritmu[sm=bravo.gif]Upam, da bo čimmanj takih noči kot včeraj.
|
|
|
|