Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 4. del (24.9.2009 8:30:20)
|
jutro [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jao, jao, katmat, bogi tvoj dec. Kar zares is ga mahnila.[sm=jezicek.gif] Samo, tole ni čist švoh preventiva, ker zdaj ve, kaj ga čaka, v primer, da ne bo priden. Do nadaljnega pa ne bi k seb vabla RR obiskov[sm=smiley36.gif]. Ziher je ziher[sm=smiley36.gif]. Bogica... Naša mala je včeraj omagala ob pol 7 in to brez večerje. Potem mi jo atek prinese v spalnico ob pol 12, da je lačna. Itak...potem je bla še ena akcija ob pol enih, pa je začela debatirat, da sploh nisma mogla spat, pa še babyfon bi skor pregorel, tako glasna je bla.[sm=smiley36.gif]. Potem sem ji še ene 2x šla dudo popravit...v glavnem...čist zblojena noč...pol se sploh ne spomnem. Niti ne vem, če je pol še enkrat jedla al ne...eh...js to kr v spanju nardim...ful dobra mamica, res. Pecivo sma včeri zmazala do konca...zdaj ga pa pogrešam...pismo, je bil dober. Ga moram nardit za v soboto, ko gremo k našim trgat. Pa še kaj za zraven. Tako da bom jutri bolj v pecivu... Danes? Ne vem...ne da se mi absolutno čisto nič...
|
|
|
|