|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
11.10.2009 9:48:45   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ooo flaska kako si kej?user posted image
Kakšen je bil večer...

user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
11.10.2009 9:51:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kakšen je bil večer...

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3852
11.10.2009 9:51:06   
FLASK_A
Ma kr neki sem. Glava me boli, Jaka skos neki tečnari... Bo žeuser posted image Mi je včeraj škodovalo da sem bila sama očitnouser posted image

Bučke- jaz bi jih olipla, narezala na koščke in pretlačla.

Tanja, sporoči kaj bodo rekli! Upam, da kmalu prideta na vrsto, da boš bolj mirna...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
11.10.2009 9:52:13   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Se še malce javim, če ne boste čisto pozabile na mene.
K.tja poznam takšne depresivne dneve. Jaz sem jih imela preden sem zanosila.
Tanja čim manj takšnih dnevov ti želim.
Moje počutje je že skoraj isto kot prej. Ledvični kamni bolijo kot user posted image . Raje grem rodit, kot da imam še enkrat napad. Pa še tako grozen se mi zdi urološki odelek. Mi je bila, kar kriza ko sem tam ležala brez Nike Taje. Še dobro, da sem se lahko zanesla na mojega in da je tako lepo skrbel za njo in gospodinjstvo.
Pokica tudi jaz naredim precej km, ko jo obračam nazaj na hrbet. Če se po hranjenju obrne na trebuh obvezno pobruha igralno blazino. Par minut lepo pase kravice potem pa protestira in jo obrnem nazaj na hrbet. Pa se še nena vredu obrnem pa je zopet na trebuhu. Ji pa vsak dan uspe, da se obrne iz trebuha zopet nazaj na hrbet. Glede te moje kilometrine se pa nič ne pritožujem, ker še mi zelo malo manjka, da bom na moji pred nosečniški teži. Sem pa morala spravit ogroomnoo kil dol. Bravo zame user posted image .

Danes je imel Anej gimnastični maraton! Ga je dal lubi na sedežno, se je sam obračal na trebuh, to itak cel dan skos dela,...pol ga je pa spodbujal...dajmo Anej, dj, dj, dj! In ne boš verjela se je kar 6x obrnil nazaj na hrbet! Pol sma pa vriskala bravooooo in ga polupčkala, je pa dobu še večjo motivacijo! user posted image user posted image user posted image

Je bil tko vesel, zdaj sta šla pa z atijom malo zaležat, k je njegova ura za dop. spanec.  

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

DOBRO JUTRO! pri nas v Kamniku se pa sonček kaže user posted image user posted image user posted image
punce hitro eno prvo pomoč rabim!
Teotu nameravam danes dat za probat bučko. ma kaj to kr celo skuham,al jo olupim pa narežem al kako...?user posted image

Jst bučke olupim, pa jih narežem na kolobarje in skuham na malo vode.

Pr nas je tud še bolj ko ne oblačno, ampak nekje izza oblakov se že kaže sonček, ...bomo šli pol na kosilo k mojim staršem,...kk fajn, da mami skuha! user posted image  
Pa na sprehod in bo vikend spet expresno minil. Tko kot usak vikend.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
11.10.2009 9:52:57   
Tanja_
majuska jst sm jo isto kot lake nardila. Sam prvič sem ji dala samo bučko, pa je blo redko, tko da sm ji zdej drugič dala še mal riževih kosmičev zraven, da ni blo tok tekoče. Zdej pa itak spet neki časa ne bom nič dala, ker me je strah...No, sej sm ji itak dala sam dvakrat korenčka pa dvakrat bučko.

lake hvala.Jutri bom poklicala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
11.10.2009 9:56:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kakšen je bil večer...

user posted image

user posted image

ma super user posted image user posted image ...sam da sta mela en žur user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
11.10.2009 9:56:50   
pokica_
Jst bom pa danes za Aneja skuhala korenček+krompir. Upam, da mu bo šmekalo. Sem pa zdaj, ko sma jedla bučke+hruško,...opazila, da takoj ko je pojedel, so se mu na vratu in po obrazu nardile take rdeče lise z malimi pikicami...taki flekci, premera cca. 1cm in pikice rdeče not. Tk, da bom malo bolj zdaj pozorna pri drugi hrani, in če se nebo pojavlo zdaj ko bom dala hruške stran, pol je verjetno res alergičen na hruške.
Ima pa res veliko verjetnost, da bo alergik...tako na pršice, cvetni prah, kot na hrano. Jst sem na pršice, lubi na cvetni prah, moja mami pa na vse kar je možno...zraven vsega tega še na vsa živila, ..čisto use razen rib. Tk da...bože pomagaj! user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
11.10.2009 9:57:24   
Dudica1
M i smo bli pa zdej zunaj,moji trije fantje so še...Maj je zaspal v vozičku user posted image ...jaz sm pršla pa cunje dat sušit,pa spet nove prat 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
11.10.2009 10:16:34   
pokica_
Joj, te cunje me bojo pokopale, sem včeraj oprala 3 stroje, pa že danes enga. Samo sušim in obešam. Bo treba res razmislit o pralno-sušilnem stroju,..al pa o vsakem posebej.

Sam kaj, ko vse to toliko spet stane....vsak mesec pride neki nepredviden strošek in to ne mali...po 200-300€user posted image . Pa da grem kupovat sušilca, dam tud 300-400€. Pa pralnega 300-400€. Bo treba loto igrat! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
11.10.2009 10:18:10   
Dudica1
ja pri nas ga igra moj,in vsak mesec dobi ene 40€user posted image ...tko da ma za novega vplačat in še malo zasluži ene 20€ user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
11.10.2009 10:24:15   
majuška10
ojla!
no, evo pol bučke smo pojedli. (najprej mi je na flaški za ene pol ure zaspal), zdej smo jih pojedli, jih je z veseljem jedel, sam mal me skrbi, ker so tista majhna semena notr v bučkah, jst sem mu kr vse skupaj dala (upam da ni nič narobe), ker nimam pojma, kako bi sploh to zbezala ven... bomo videli kaj bouser posted image
drgač pa kar se cunj tiče še kr gre, ma slinčkov, če jih nimam ene 50 doma, pa jih vsak dan ene 7 porabim, ker so vsi mokri nonstop zaradi slinjenja. Za gosto hrano ga pa zaščitim z enim plastičnim slinčkom, ki se obleče.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
11.10.2009 10:33:43   
pokica_
uuu majuška, imaš pa ornk število slinčkov. Po takem jih morm še jst dost kupit. user posted image  Dj mi povej, kakega plastičnega imaš za GH,...kako velik je...Anej tko maha z rokami in jih tlači v usta in pol vso to kašico pomaže fino na hlače, na ležalnik...vsepovsod. Da ne rečem, da mi je zadnjč še celo celo skodelico GH prevrnil vse po sedežni, ležalniku, po meni! user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
11.10.2009 10:35:32   
Dudica1
slinček mu jaz dam samo ko je drugač pa se sploh ne slini več tolk kot se je...mamo pa kar naprej brisač in servetov user posted image ,pa večji iz vrtca pride kar naprej v drugih cunjah ko mu dam za rezervo,ker hodijo v gozd in so mokri tako da mam troje kompletov cunj na dan samo od njega pol velik še od Maja...itd...cel dan si lahko v cunjah 

Neposredna povezava do sporočila: 3863
11.10.2009 10:36:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

uuu majuška, imaš pa ornk število slinčkov. Po takem jih morm še jst dost kupit. user posted image  Dj mi povej, kakega plastičnega imaš za GH,...kako velik je...Anej tko maha z rokami in jih tlači v usta in pol vso to kašico pomaže fino na hlače, na ležalnik...vsepovsod. Da ne rečem, da mi je zadnjč še celo celo skodelico GH prevrnil vse po sedežni, ležalniku, po meni! user posted image

uuu lepo Anej popackaš user posted image

jaz mam enega bombažnega ki ima rokave in malo daljši je tako da je super kupila pa sem ga v BC-u

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
11.10.2009 10:39:39   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

uuu lepo Anej popackaš user posted image

jaz mam enega bombažnega ki ima rokave in malo daljši je tako da je super kupila pa sem ga v BC-u

Ja lepo Dudi, da ga spodbujaš k pacanju mamice! user posted image  
A bombažni z rokavčki? Joj, to moram it malo pobrskat na spletno stran BC. Rabim neke posebne slinčke,..k pri nas je sama packarija pr hranjenju. Ko bi bil malo manj živahen pri jedi bi blo fajn. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
11.10.2009 10:42:58   
pokica_
Dudi, a je kateri izmed teh, tvoj slinček?

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=99&ParentClassID=74

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
11.10.2009 10:45:22   
Dudica1
ne na tale način mam,samo jaz sem ga kupila v bc očitno ga na netu pa ni

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
11.10.2009 10:48:20   
majuška10
pokica, tega, ki se ga obleče in je plastičen, mi  je tašča prinesla iz C&A; v Kranju ga je dobila, drugače pa baje da so eni od Tomme Tippe (taki gumijasti) tudi fajn, da se jih dobi v BC.

Ma smotano je s temi slinčki, ker so vsi bombažni in takoj premočijo. ful težko se dobijo taki, ki so podloženi ( s kakšno nepremočljivo rečjo) Sem dobila ene v Le clercu, (spodaj so bili polivinilasti) sam ko sem jih prinesla domov, sem ugotovila, da so okrog vratu zelo ozki, skoraj utesnjeni in mu jih ne morem dajat....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
11.10.2009 10:51:57   
Dudica1
za večjega mam pa takega,samo to se mi zdi še pretrdo za Maja...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137127

Neposredna povezava do sporočila: 3869
11.10.2009 10:59:18   
majuška10
no se pol še kej beremo greva midva ven na sončka, ker tata še pančka...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
11.10.2009 11:00:09   
pokica_
Oooo take z rokavi in s temi podvihki pa grem še jutri iskat v BC. Ima še tud bon,..ga je treba vnovčit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
11.10.2009 11:10:20   
pokica_
Grem Aneju dam kosilo...pire iz korenčka in krompirja. Upam, da mu bo kj šmekalo, k je bolj sladka hrana. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
11.10.2009 11:14:17   
OliveOyl
Dan

Nisem brala za nazaj,se močno pardoniram..user posted image

Slinčkov imam tam okrog 25,un taplastičen je pa ajmebože..user posted image
L.je vse kar je noter padlo sproti ven pobirala pa jedla tisto brozgo,potem ga pa sploh ni več hotela ker je trd.
Mene pa tolk križ boli,pa Tina je takooo tečna,noče spat,ne podnevi ne ponoči.Prve 3 .mes.je bila tako pridna,zdaj pa bugpomagej..

Sem mojega poslala po zelenjavo,bom dala kisat v čeber,pa mu rečem naj prinese 6 zeljnih glav on pa prnese 24 kil zelja...user posted image user posted image user posted image  kaj naj z njim,dobro..res da smo zajci,sam to je pa vseeno mal preveč..user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
11.10.2009 11:15:30   
Tanja_
majuska take plastične spodej sem jaz kupila v Premam v Emporiumu-jih je 7 skup pakiranih pa so 13.90€. Pa so ful trpežni, Hani jih zamenjam sigurn 7 na dan in jih perem na 60 in so še taki kot so bli.Pa na ježka so, ne za zavezat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
11.10.2009 11:17:03   
Tanja_
oliva v petek bom na vašem koncu, a se dobiva da ti dam uno kozmetiko?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?