Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo, ste se pa razpisale!!! gledam Carrie... po dolgem času ena klasika... ne boste verjele, a me je kar malo strah... zato pa sem šla malo na RR kako bi bilo, če bi imela še slušalke gor (zdaj imam zvok izključen )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:41:34
|
|
|
|
petrazg
|
o, K.tja... za zoo mi je bilo full žal... sem šele zvečer odprla rr, pa nismo vedli kam bi se dali z Anžetovo odvečno energijo. Dej se morava drugič prej zmenit... Slikce s plavanja imaš na fb...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
uh grozljivke. Najboljši žanr. Samo ne vem, zakaj se jih zdaj po porodu bolj bojim??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:44:04
|
|
|
|
ledenka
|
sem zaspala pri uspavanju
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:46:46
|
|
|
|
ledenka
|
plavanje na DIF je fajn, edino potem je ful mal placa za ohlajanje... kak kafič jim manjka. všeč mi je, da majo v garderobi blazine, da lahko malega odložiš. pa dve trenerki sta, tako da imata res nadzor, kaj delaš, in svetujeta katera je na novo na FBju? Majuška?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:48:55
|
|
|
|
pokica_
|
Hvala lake! Punce, če bote imele kake nove prošnje, sem vam jaz tud enim poslala prošnje. Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? Majch, zdaj se spomnim kaj tvoj dela ja...skleroza . k.tja...jst pa ne maram grozljiv, odkar sem v kinu gledala kanibala Lectorja . No way!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:52:04
|
|
|
|
petrazg
|
No, sem se čist pozabila pohvalit Imamo prvi zobek Dudica - 8.10. - spodnja leva enkica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:53:35
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, sem se čist pozabila pohvalit Imamo prvi zobek Dudica - 8.10. - spodnja leva enkica Ooooooooooo ČESTITKE za 1. zobek! Ja to pa res ni za pozabit.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:54:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? sej te mam gor
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:54:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, sem se čist pozabila pohvalit Imamo prvi zobek Dudica - 8.10. - spodnja leva enkica čestitke!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hvala lake! Punce, če bote imele kake nove prošnje, sem vam jaz tud enim poslala prošnje. Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? Majch, zdaj se spomnim kaj tvoj dela ja...skleroza . k.tja...jst pa ne maram grozljiv, odkar sem v kinu gledala kanibala Lectorja . No way! Hanibal Lector je pa ja fajn dec, pa tako gurmansko papca une možgane hehehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:57:32
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? sej te mam gor Ma saj pa res!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:58:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? sej te mam gor Ma saj pa res! ni panike
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 22:58:57
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Hvala lake! Punce, če bote imele kake nove prošnje, sem vam jaz tud enim poslala prošnje. Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda? Majch, zdaj se spomnim kaj tvoj dela ja...skleroza . k.tja...jst pa ne maram grozljiv, odkar sem v kinu gledala kanibala Lectorja . No way! Hanibal Lector je pa ja fajn dec, pa tako gurmansko papca une možgane hehehe Fajn je fajn, ...sam v kinu na velikem platnu ga pa več ne maram, pa tud kerga drugega ne več. Brrrrrrrr...raje komedije gledam! Zdaj pa grem v mižule, je moj božček možek že tle na sedežni zadrnjohal in zasmrčal...pa taka ženička, ane?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:01:49
|
|
|
|
ledenka
|
lahko noč, pokica
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:04:22
|
|
|
|
petrazg
|
Lahko noč punce... grem v posteljo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, sem se čist pozabila pohvalit Imamo prvi zobek Dudica - 8.10. - spodnja leva enkica Bravo, Luka! petrazg, ni panike... za zoo se bomo že drugič zmenili... sem videla, da ste šle vse na Rudnik je bilo pa luštno: nič pihalo, toplo,... fanta pridna. novi opičnjak je pa tudi lušten z g. Fickoti slikice so luštne (sem si že pogledala)... Majch, se mi zdi, da že dolgo dolgo nisem gledala grozljivke... po porodu je res vse drugače ledenka, ste vi tudi že plavali? vi imate pa Fredove obroče, ne? tisti, ki imajo neoprenske hlačke... morajo tudi spodaj imeti še plavalno pleničko?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
sem si spet izklopila zvok,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:17:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ledenka, ste vi tudi že plavali? vi imate pa Fredove obroče, ne? tisti, ki imajo neoprenske hlačke... morajo tudi spodaj imeti še plavalno pleničko? smo ja, danes prvič imamo fredove obroče, ki jih dobimo kar tam, tako da ne rabim nosit našega zraven. če so mu neoprenke prav, ne rabi pleničke spodaj, če so mu velike, pa jo mora met
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ker v Atlantisu pa moramo pod neoprenske hlačke dati še pleničko... ko sem šla plavat z Oskarjem ni bilo potrebno (smo imeli plavanje tudi v okviru DIFa... )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, spet ne bom danes mogla spati,... sem si pa tokrat sama kriva ampak sem potrebovala eno grozljivko,... zdaj bom pa še na Discovery pogledala, da se sprostim. lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Disaster eyewitnes... pa spet nekaj gori in... najboljš da grem res spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:40:41
|
|
|
|
ledenka
|
pri našem ni prostora za plenico spodaj jep, ko se začne disaster na discoveryju, je boljš prestavit spat? neeee, sem komaj vstala
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 9.10.2009 23:59:36
|
|
|
|
ledenka
|
nočko!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 4. del 10.10.2009 6:31:59
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro v ta deževen dan
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.