|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
9.10.2009 22:38:33   
Anonimen
oooo, ste se pa razpisale!!!user posted image
gledam Carrie...

po dolgem času ena klasika... ne boste verjele, a me je kar malo strah... zato pa sem šla malo na RRuser posted image
kako bi bilo, če bi imela še slušalke gor (zdaj imam zvok izključenuser posted image )

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
9.10.2009 22:41:34   
petrazg
o, K.tja... za zoo mi je bilo full žal... sem šele zvečer odprla rr, pa nismo vedli kam bi se dali z Anžetovo odvečno energijo. Dej se morava drugič prej zmenit... Slikce s plavanja imaš na fb...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
9.10.2009 22:41:45   
Anonimen
uh grozljivke. Najboljši žanr. Samo ne vem, zakaj se jih zdaj po porodu bolj bojim??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.10.2009 22:44:04   
ledenka
sem zaspala pri uspavanju user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.10.2009 22:46:46   
ledenka
plavanje na DIF je fajn, edino potem je ful mal placa za ohlajanje... kak kafič jim manjka. všeč mi je, da majo v garderobi blazine, da lahko malega odložiš. pa dve trenerki sta, tako da imata res nadzor, kaj delaš, in svetujeta user posted image

katera je na novo na FBju? Majuška?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.10.2009 22:48:55   
pokica_
Hvala lake!

Punce, če bote imele kake nove prošnje, sem vam jaz tud enim poslala prošnje. user posted image

Ledenka, a mi pošlješ frend request? Maš zakodirano menda?

Majch, zdaj se spomnim kaj tvoj dela ja...sklerozauser posted image . user posted image

k.tja...jst pa ne maram grozljiv, odkar sem v kinu gledala kanibala Lectorjauser posted image . No way!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
9.10.2009 22:52:04   
petrazg
No, sem se čist pozabila pohvalituser posted image Imamo prvi zobek user posted image

Dudica - 8.10. - spodnja leva enkica

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.10.2009 22:53:35   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, sem se čist pozabila pohvalituser posted image Imamo prvi zobek user posted image

Ooooooooooo ČESTITKE za 1. zobek! user posted image Ja to pa res ni za pozabit. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
9.10.2009 22:54:16   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

sej te mam gor user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.10.2009 22:54:44   
ledenka

user posted image čestitke!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.10.2009 22:55:13   
Anonimen

Hvala lake!

Punce, če bote imele kake nove prošnje, sem vam jaz tud enim poslala prošnje. user posted image

Majch, zdaj se spomnim kaj tvoj dela ja...sklerozauser posted image . user posted image

k.tja...jst pa ne maram grozljiv, odkar sem v kinu gledala kanibala Lectorjauser posted image . No way!

Hanibal Lector je pa ja fajn dec, pa tako gurmansko papca une možgane heheheuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3586
9.10.2009 22:57:32   
pokica_
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ma saj pa res! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
9.10.2009 22:58:28   
ledenka

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ma saj pa res! user posted image

ni panike user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
9.10.2009 22:58:57   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Hvala lake!

Hanibal Lector je pa ja fajn dec, pa tako gurmansko papca une možgane heheheuser posted image

Fajn je fajn, ...sam v kinu na velikem platnu ga pa več ne maram, pa tud kerga drugega ne več. Brrrrrrrr...raje komedije gledam!

Zdaj pa grem v mižule, je moj božček možek že tle na sedežni zadrnjohal in zasmrčal...pa taka ženička, ane? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.10.2009 23:01:49   
ledenka
lahko noč, pokica user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
9.10.2009 23:04:22   
petrazg
Lahko noč punce... grem v posteljo... 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
9.10.2009 23:07:47   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo, Luka!

petrazg, ni panike... za zoo se bomo že drugič zmenili... sem videla, da ste šle vse na Rudnikuser posted image
je bilo pa luštno: nič pihalo, toplo,... fanta pridna. novi opičnjak je pa tudi lušten z g. Fickoti

slikice so luštne (sem si že pogledala)...

Majch, se mi zdi, da že dolgo dolgo nisem gledala grozljivke... po porodu je res vse drugačeuser posted image

ledenka, ste vi tudi že plavali? vi imate pa Fredove obroče, ne? tisti, ki imajo neoprenske hlačke... morajo tudi spodaj imeti še plavalno pleničko?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.10.2009 23:11:20   
Anonimen
sem si spet izklopila zvok,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.10.2009 23:17:24   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ledenka, ste vi tudi že plavali? vi imate pa Fredove obroče, ne? tisti, ki imajo neoprenske hlačke... morajo tudi spodaj imeti še plavalno pleničko?

smo ja, danes prvič user posted image imamo fredove obroče, ki jih dobimo kar tam, tako da ne rabim nosit našega zraven. če so mu neoprenke prav, ne rabi pleničke spodaj, če so mu velike, pa jo mora met

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.10.2009 23:25:35   
Anonimen
ker v Atlantisu pa moramo pod neoprenske hlačke dati še pleničko...user posted image  

ko sem šla plavat z Oskarjem ni bilo potrebno (smo imeli plavanje tudi v okviru DIFa... )

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.10.2009 23:30:49   
Anonimen
evo, spet ne bom danes mogla spati,... sem si pa tokrat sama krivauser posted image user posted image

ampak sem potrebovala eno grozljivko,... zdaj bom pa še na Discovery pogledala, da se sprostim.
lahko noč vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
9.10.2009 23:32:40   
Anonimen
Disaster eyewitnes... pa spet nekaj gori in... najboljš da grem res spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.10.2009 23:40:41   
ledenka
pri našem ni prostora za plenico spodaj user posted image

jep, ko se začne disaster na discoveryju, je boljš prestavit user posted image spat? neeee, sem komaj vstala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.10.2009 23:59:36   
ledenka
user posted image

nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
10.10.2009 6:31:59   
ledenka
dobro jutro v ta deževen dan user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.