|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 4. del
9.10.2009 21:21:10   
lake
Sm Tajo uspavala zraven kmetije. Sm ji tiste piškote dala, pa niso tekl skoz dudo. A ni pokica zanč rekla da so brez glutena, ker gor piše da ga majo. A sm si narobe zapomnla, al sm  narobne kupla.

A sm se dobr naučila a ne? Samo res ne vem zakaj ne smem na maši pokazat kaj znam. user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
9.10.2009 21:23:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kmetije je konc, Taja spi, jst bom tud glih kar, pa je treba še kej narest, u p.... m..... user posted image user posted image user posted image

Ja, u P**** M*******, jst sm tut obnovila lekcije. Jem piškote.

A je blo kej sočnega na kmetiji?

Aja tele babnce so res zakon, da vse to obnavljajo. Dudici jst nebi verjela, da ima Maja, če ga nebi vidla. Kje najde čas in energijo za vse to, pol pa še za žurat, pa user posted image , pa ne vem kaj še vse.

pa da ne govorimo, kako se hvali s svojim možekom. Al je tp za nobelovo nagrado, al si ga je pa zmisla. user posted image Ful lepo slišat tako namest klasičnega jamranja. Faceuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
9.10.2009 21:24:08   
Anonimen
Sočenga na kmetiji....jah...sem pogrešala šternovga curaka danes...

NOT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
9.10.2009 21:24:54   
maja1488

Sm Tajo uspavala zraven kmetije. Sm ji tiste piškote dala, pa niso tekl skoz dudo. A ni pokica zanč rekla da so brez glutena, ker gor piše da ga majo. A sm si narobe zapomnla, al sm  narobne kupla.

A sm se dobr naučila a ne? Samo res ne vem zakaj ne smem na maši pokazat kaj znam. user posted image user posted image

Če hočeš met rebra cela raje bodi tiho med mašo. Sem kot mula, ko smo mogli hodit k maši zaradi tistih sličic za verouk enkrat neki rekla. Ma daleč od kletvice. Se ne spomnem točno kaj in me je ena starka odzadej z berglo pod rebra tko sunla, da sm skor s klopce zletela. U P..M... babnca stara!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
9.10.2009 21:26:10   
petrazg
Smo še mi med živimi... oziroma otročka že pridno spančkata, jaz pa razmišljam al se jim apridružim al malo po računalniku brkljam in kakšne bedarije spet počnem... npr. morem še malo posadit na kmetijci...

Sem pa pri piškotih... njamsi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
9.10.2009 21:28:24   
majuška10
nč, bejbe bom tudi jst počasi odpeketala u horizontalo, zjutraj imamo pestro že ob 7h zjutraj, jst bi tako še spala pa mi Teo ne pusti, ker se hoče zabavati!!!!!!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
9.10.2009 21:28:41   
Anonimen

Če hočeš met rebra cela raje bodi tiho med mašo. Sem kot mula, ko smo mogli hodit k maši zaradi tistih sličic za verouk enkrat neki rekla. Ma daleč od kletvice. Se ne spomnem točno kaj in me je ena starka odzadej z berglo pod rebra tko sunla, da sm skor s klopce zletela. U P..M... babnca stara!

ne me hecat...kr užgala te je? Šit no. Pri nas si bil edino pašteta, če si lezu v klop, kjer je mela kaka baba stolnino plačano. Pa kljub temu, da smo bli trije v klopi, je zraven rinla. De bi rekla, mulci, js mam tle stol plačan, bejžte stran, to pa ne.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
9.10.2009 21:29:19   
lake
Pa kaj vse piškote jeste? Nesramnice, jst jih pa nimam user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
9.10.2009 21:29:30   
Anonimen
nočkouser posted image pol. če greš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3509
9.10.2009 21:29:32   
majuška10
petrazg- a si tudi ti padla v farmvillemanijo?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
9.10.2009 21:31:04   
Anonimen
hehe, meni sorecimo že pravo njivo obljubli...sam klinac...pri nas ne moreš eksotike sadit. JAz bi to mela, ne pa krompir..to ma vsak. Ananas mam edino v teglcu...

Neposredna povezava do sporočila: 3511
9.10.2009 21:32:37   
Tanja_
Jst sm tud tuki, crknjena k sto mater.
Pola pa še ta descuser posted image Mu pustim malo na tleh, pa je neki jokcat začela, pa sem rekla naj jo mal zanimira, da grem v kopalnico vodo pripravit za skopat jo. In pridem čez 3 minute nazaj in on bulji v TV in se neki igra, ker mora itak vse prečekirat zdej, mala pa zraven tuli k jesihar. ampak on mrtvo hladno, k da je ni. U P....M.....

lake plasmon so

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
9.10.2009 21:32:47   
majuška10
majch, ma grem grem, da preveč ne zabluzim tle gor, bom pa še kej v teh dneh prišla, je prav luštno po tolkem cajtu spet mal čvekat z majčicami...
v glavnem lepo se imejte želim vam lep vikend, (baje bo lep) pa  se beremo
nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3513
9.10.2009 21:33:50   
Anonimen
tanj, ti tudi srbsko???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
9.10.2009 21:33:55   
pokica_

Rekla rekla! Ampak imaš 2 vrsti Plasmona....Z in BREZ glutena. Meni lubi zmeraj kupi za Aneja brez glutena. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
9.10.2009 21:35:04   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ne me hecat...kr užgala te je? Šit no. Pri nas si bil edino pašteta, če si lezu v klop, kjer je mela kaka baba stolnino plačano. Pa kljub temu, da smo bli trije v klopi, je zraven rinla. De bi rekla, mulci, js mam tle stol plačan, bejžte stran, to pa ne.

Ja ja, te stare so najhujše. A ti še nimaš stolnine plačane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
9.10.2009 21:35:06   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Se mau šparam na kletvicah, pol pa take starinske prou pridejo. user posted image user posted image

Se spomnem ene par jih iz mladosti, npr. sakradibakoli, sakrabolt na hamol, tristo kosmatih medvedov,... user posted image

Koje kletvice...sem lihkar mojga vprašala, če je on tud tko klel, ko je še doma živel. user posted image  Jst pa Aneju, ko je tečko pravim: tristo kosmatih kosmičev! user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
9.10.2009 21:35:13   
Anonimen
pa kaj je zdaj s tem glutenom - ja al ne?

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3518
9.10.2009 21:36:23   
Anonimen
maja ne se zafrkavat...kaj naj si še parcelo rezerviram za vsak slučaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
9.10.2009 21:37:59   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

petrazg- a si tudi ti padla v farmvillemanijo?user posted image user posted image

Ma če so samo o tem govorile user posted image Sem morala pogledat kaj dogaja, sedaj pa nehat ne moreš kar tako... user posted image user posted image Živalce se mi pa smilijo. Ma sej zdej , ko bom sama mi bo še prav prišla, bom zvečer sadila za 2 uri...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3520
9.10.2009 21:38:14   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

pa kaj je zdaj s tem glutenom - ja al ne?

Ja jst nevem, jst še raje ne kot ja. P mi ni nič rekla...je rekla, da lahko jemo vso zelenjavo in sadje, surovo ali kuhano in riž ter krompir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
9.10.2009 21:38:32   
maja1488
Jst sem po nevem kolkem času kmetovanja ugotovila, da dobim nagrado, če imam v paketku 15 različnih daril. Ko jih sprejmem, jih ne smem na farmo postavit ampak morjo tm čakat. Ko jih bo 15 različnih noter, dobim bonus XP.

Torej farmerke, rabim še 8 različnih daril. Uno zeleno imam skor vse (razen tistih, kjer morš bit že ful visoko) in imam eno marelično drevo. Pokorno naprošam ..... fehtam.....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
9.10.2009 21:39:15   
lake
Mah pol jih bom pa jst pojedla, sej so dobri, sm očitno napačne kupla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
9.10.2009 21:39:27   
Tanja_
Sem mogla sred stavka oddat, ker sm mogla sršena ven spodit. Pa taki moški.

Torej lake, tko kot je poki rekla- so Z in BREZ gutena. Oboje sem vidla v DMu.

majch gluten naj bi po novem dajali med 4. in 7. mesecem, ker so ugotovili, da je tako manj verjetnosti za celiakijo. Jst bom še enkrat vprašala P kako naj naredim, ker je itak milijon čist različnih nasvetov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
9.10.2009 21:39:44   
Anonimen
maja, kaj midve sva sosede? na fv mislim

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.