Moj mali je ze par dni prehlajen.Nosek mu cistimo s fiziolosko raztopino.V grlu pa se slisi tak katarcek,kot da prede.Ko sm klicala v posvetovalnico so mi rekli,da naj kar pridno naprej pucam pa bo vse OK.Sicer so mi odsvetovali te svecke ampak me vseeno zanima ce ima katera izkusnje s tem?!Ker se mi tamali res smili ko mu v grlu tako prede.Slisala sm tudi da pomaga topel obkladek na prsa ali hrbet. Hvala za pomoc!
Anonimen -> Svecke za katar?! (8.6.2005 20:41:39)
ja baje res pomaga ta obkladek, ne vem pa kolk je star ta tvoj otrok. js sem naši kupila tut slezov sirup za izklašljevanje k je bla tko prehlajena, stara je bla pa cca 10 mescov
lp, lara
Cuketa -> Svecke za katar?! (8.6.2005 21:20:35)
Joj moj je komaj 4 mesce:(( Samo takoj ko mu scistim noska ze spet smrca.Upam da bo kmalu konec ker mi je tako hudo!!!!Na sreco se vedno spi lepo ponoci,prvo noc se je sicer 2x zbudu zdaj pa samo okrog 5ih zjutraj.Upam da bo kmalu konec.Na kaj pa moram pazit?A da ne dobi kaksno visoko vrocino in da se ne bi to dolgo vleklo? LP
nejcko -> Svecke za katar?! (9.6.2005 10:53:36)
Bronhopulmin - te svečke so meni zelo fajn. Vem pa, da se dobijo samo na Primorskem oz. za lekarno v Piranu in Portorožu sem 100%. Pokliči jih in ti jih bodo poslali.