Anonimen -> RE: ..obiski in bivše tašče (30.9.2009 9:25:16)
|
Moja bivša tašča pride po malega vsak drugi vikend. Ubistvu ima ona te stike, ki naj bi jih imel njegov oče. Je bla včasih ful zlobna do mene, sam se je pol ohladila, ko ji je tast odpru oči, da sm jst mati otroka in da jst odločam kako in kaj. Sicer takrat ko sva šla narazen je blo še pol leta vse na horuk, pol sm pa popenla in prekinla stike za 8 mesecev (ni šlo drugače, ker je bla res katastrofa). No, in od takrat se da pa vse zment. Me upošteva, sodeluje ne samo pri dobrih stvareh ampak tut ko ga je potrebno kej okarat. Ma včasih tut kak trapast izpad, ampak kdo ga pa nima? Sej smo menda vsi krvavi pod kožo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Pa tut če pride do situacije, da ona naprimer nima časa, ga komot pride iskat kdaj drugič in če naprimer jst kdaj rabim pavzo al mam pa gužvo in je moja mami zasedena, mi rada priskoči na pomoč.Tako, da ti svetujem, da se skupaj vsedeta in razčistita kdaj so obiski. Verjemi mi, da bo pa tut tebi kdaj pasal, da je mal pri njej in boš imela čas samo zase.
|
|
|
|