Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 12:51:22
|
|
|
|
nanč
|
Naša 4,5 letnica že kake pol leta redno izvaja to božanje,stiskanje po spolovilu.Takoj,ko se vleže na sedežno in gleda tv,se obvezno boža.Stalno ima roke tam doli.Na začetku sem bila zelo šokirana,zdaj sem se "navadila"če temu lahko tako rečem.Baje je to normalen pojav,vseeno pa se mi zdi ,da se to dogaja prepogosto.Ko sem jo vprašala kaj dela in zakaj,mi je odg.,da ji pač paše,da naj jo pustim in da ne ve zakaj ji paše.Naj se delam,kot da nič ni??
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 12:56:17
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Imam približno isto staro hčerko. Jaz ji vedno rečem, da to lahko počne v svoji sobi in da je to njena stvar. Nikoli pa ne nastopim kot - tega ne smeš, to ni lepo, to se ne dela.... Želim le, da tega ne počne vsem na očeh. Njen odgovor na kaj dela je pa isti kot pri vaši, ker mi paše.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 13:04:50
|
|
|
|
nanč
|
Jaz ji vedno rečem, da to lahko počne v svoji sobi in da je to njena stvar. Nikoli pa ne nastopim kot - tega ne smeš, to ni lepo, to se ne dela.... Želim le, da tega ne počne vsem na očeh. Njen odgovor na kaj dela je pa isti kot pri vaši, ker mi paše. No,potem je verjetno res normalno .Tudi jaz ji nikoli nisem rekla,da ne sme,jo pustim,čeprav mi je smešno videt to.
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 13:44:40
|
|
|
|
ledenaa
|
Mogoče bi ji razložili da to dela ko je sama
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 13:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi moja mlajsa sestra je imela ene take "cudne" navade.Kadarkoli je tamala poniknila,oz.je ni bilo ne videt ne slisat,smo rekli,evo .... spet z rito miga.Se je vlegla na kavc na trebuh,prekrizala nogi,se naslonila na komolce pa potem z rito gor in dol.In to kar en cas,tako da je bila ze cisto prepotena v glavo.Sicer ne vem kako smo mi reagirali oz.starsa,neke panike ni bilo,je pa minilo kot je prislo.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 21.9.2009 15:21:51
|
|
|
|
kristinaj
|
naša to počne pri 2,5 letih. in ko jo vprašam kaj dela mi odg da si lulo popravlja, pa noter vtika raznorazne stvari... gre spat in čez 15 min grem pogledat in jo vidim, da si je plenico dol dala in lulo popravlja..... in povem vam, da ne vem kako reagirat... oktobra ima mali cepljenje in bom spotoma pediatrinjo vprašala za kakšen pameten nasvet...
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 8:36:55
|
|
|
|
dps1
|
sem našla na spletu en ful dober članek o tem v pdf formatu, probajte najti. to je del odraščanja. mi smo to opazili zvečer oz. ponoči med spanjem, ko je ful jamrala. rekli smo ji edino, da pač to ni nič hudega, ampak naj to počne ko je sama, v sobi, ne pred drugimi.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 8:40:02
|
|
|
|
dps1
|
ups, ko kliknete gor, vam že odpre. nisem vedela. lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 9:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 12:22:33
|
|
|
|
nanč
|
Vidim,da kr svetujete naj se umakne v sobico.Čeprav moram rečt,da se mi zdi,da jo s tem še bolj vzpodbujam k temu.Bom probala in videla kako bo odreagirala. Hvala!
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 12:37:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 13:20:11
|
|
|
|
nanč
|
ja in, če ji paše??? Ja logično,da ji paše,to razumem,ne morem pa se sprijaznit s tem,da že tako mali to počnejo,ok!
|
|
[Brisano sporočilo] 22.9.2009 13:23:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 16:00:49
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč ja in, če ji paše??? Ja logično,da ji paše,to razumem,ne morem pa se sprijaznit s tem,da že tako mali to počnejo,ok! Pol pa bo najboljš, da si res prebereš kako literaturo o tem in se pač... sprijazniš.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 22:18:43
|
|
|
|
nanč
|
Pol pa bo najboljš, da si res prebereš kako literaturo o tem in se pač... sprijazniš.user posted image Ja,saj se bom,sčasoma
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 22.9.2009 22:19:49
|
|
|
|
nanč
|
user posted image a ti nisi nikoli tega počela kot otrok? Mi smo to že v vrtcu delal, smo se skril za en hrib,.. To je čist neki normalnega, otrok odkriva sebe. Pa veš,da sem potem razmišljala o tem in se spomnila,da smo tudi mi to delali,sem že pozabila ...smo se igrali mamice in atije
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 23.9.2009 8:36:09
|
|
|
|
2XXL
|
Tudi jaz sem to delala. Pa sem bila kregana in sem se potem vedno skrivala.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 24.9.2009 11:52:03
|
|
|
|
ThinkPink
|
Jaz se prav spomnim, da sem tudi sama to delala, ko sem bila mala, se mi zdi, da okoli 4 leta. Ne spomnim se kako pogosto in podrobnosti, vem pa, da mi je mami rekla, naj ne deklam tega, ker bom dobila pruh? No, kakorkoli, sčasoma je ta faza "raziskovanja" minila, pa mislim, da ni pustila prehudih posledic . Aja, se spomnim tudi, da je prijateljica tudi to delala in s sestrično sva se igrali, da sva mož in žena in sva nekaj drajsali ena ob drugo. Jezus, upam, da se ne spomni več tega... Zgleda je to normalno in tako mora biti, pri enih pride na plano prej, pri drugih pa kasneje.
|
|
|
|
RE: Samozadovoljevanje ali kako naj se izrazim?? 24.9.2009 12:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
juhu!!!! normalna sem! no... ko sem moja 2 fanta opazila,da se slatat in vleceta inneemkajse delata s svojimi lulcki, sem enako reagirala. lepo sem jima razlozila, da ni nic narobe, ampak naj to delata ko bosta sama, ker je to njuna stvar in ni nic narobe s tem. ce bi pa kdaj to hotel kdo drug, pa mi morata takoj povedati, ker je zeloooo narobe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?