veronikab -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 13:04:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: veronikab slutnja - za ta nov abtronic ne vem, je pa moj bivši fant pred že kar nekaj leti nabavil abtronic, ki je takrat prišel na trg in ga uporabljal. Če je delovalo ne bi mogla ocenit, saj je že tako imel zelo lepo izoblikovano telo (mi ni bilo jasno zakaj ga uporablja[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] ), sem ga pa preizkusila tudi sama. GROZA!!!! Vse me je bolelo, pa še naslednje mesečno perilo je bilo zelo boleče. Pol sem naknadno v navodilih prebrala, da ga ženske ne smejo uporablja ne vem koliko dni pred menstro, po menstri, skratka bilo je naštetih kar nkaj omejitev, tako da je na koncu izgledalo, kot da ga lahko uporabljaš le kak dan v mesecu[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] . Sama si ga več nikoli ne dam gor. Takratnega fanta pa je enkrat, ko je na pas nanesel premalo gela, tok stresla elektrika, da je imel živo rano na trebuhu. A ni na baterije? Mogoče sem se malce nerodno izrazila - je na baterije, vendar, da naprva deluje, moreš zaradi prevodnosti trebuh namazati z gelom, ki temelji na vodni bazi (električni dražljaji mišic). Na enem mestu, kjer je bilo gela zelo malo ali pa nič, so mu pol kar iskrice preskakovale in mu je ranilo kožo.
|
|
|
|