abtronic x2 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

slutnja -> abtronic x2 (21.9.2009 10:29:49)

mene zanima ce katera od mladih mamic uporablja abtronic x2? me zanika ce deluje..kajti misice trebuha so po rojstvu otroka dosti bolj ohlapne kot so bile, pa me zanima kaj je na tem, kajti sama sem s kilazo prisla na nivo ki sem ga zelela, a trebuscek je ostal... pa tudi malo celulita na stegnjih in riti.. no ce ima katera kaj izkusenj kako to popravit oz ce abtronic x2 pomaga... hvala ze v naprej...

slutnja -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 11:07:03)

???

veronikab -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 11:07:15)

slutnja - za ta nov abtronic ne vem, je pa moj bivši fant pred že kar nekaj leti nabavil abtronic, ki je takrat prišel na trg in ga uporabljal. Če je delovalo ne bi mogla ocenit, saj je že tako imel zelo lepo izoblikovano telo (mi ni bilo jasno zakaj ga uporablja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]), sem ga pa preizkusila tudi sama. GROZA!!!! Vse me je bolelo, pa še naslednje mesečno perilo je bilo zelo boleče. Pol sem naknadno v navodilih prebrala, da ga ženske ne smejo uporablja ne vem koliko dni pred menstro, po menstri, skratka bilo je naštetih kar nkaj omejitev, tako da je na koncu izgledalo, kot da ga lahko uporabljaš le kak dan v mesecu[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].

Sama si ga več nikoli ne dam gor. Takratnega fanta pa je enkrat, ko je na pas nanesel premalo gela, tok stresla elektrika, da je imel živo rano na trebuhu.

Volga -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 12:28:42)

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

slutnja - za ta nov abtronic ne vem, je pa moj bivši fant pred že kar nekaj leti nabavil abtronic, ki je takrat prišel na trg in ga uporabljal. Če je delovalo ne bi mogla ocenit, saj je že tako imel zelo lepo izoblikovano telo (mi ni bilo jasno zakaj ga uporablja[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] ), sem ga pa preizkusila tudi sama. GROZA!!!! Vse me je bolelo, pa še naslednje mesečno perilo je bilo zelo boleče. Pol sem naknadno v navodilih prebrala, da ga ženske ne smejo uporablja ne vem koliko dni pred menstro, po menstri, skratka bilo je naštetih kar nkaj omejitev, tako da je na koncu izgledalo, kot da ga lahko uporabljaš le kak dan v mesecu[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] .

Sama si ga več nikoli ne dam gor. Takratnega fanta pa je enkrat, ko je na pas nanesel premalo gela, tok stresla elektrika, da je imel živo rano na trebuhu.

A ni na baterije?

ledenaa -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 12:34:53)

MOj prijatelj ga je imel
ne tega novejšega ,ampak tistega prvega ki je prišel na tržišče
Bil je zelo zadovoljen ,in se je poznala razlika :))
Uporabljal ga je pa kar veliko
jaz sem ga probala,pa ni šans,me je bolelo

slutnja -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 12:47:19)

kaj potem to na nekaterih deluje nekje pa ne.. al kako? me zanima se kaka izkusnja???

ledenaa -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 12:55:09)

Deluje,ampak je treba redno uporabljat

veronikab -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 13:04:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

slutnja - za ta nov abtronic ne vem, je pa moj bivši fant pred že kar nekaj leti nabavil abtronic, ki je takrat prišel na trg in ga uporabljal. Če je delovalo ne bi mogla ocenit, saj je že tako imel zelo lepo izoblikovano telo (mi ni bilo jasno zakaj ga uporablja[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] ), sem ga pa preizkusila tudi sama. GROZA!!!! Vse me je bolelo, pa še naslednje mesečno perilo je bilo zelo boleče. Pol sem naknadno v navodilih prebrala, da ga ženske ne smejo uporablja ne vem koliko dni pred menstro, po menstri, skratka bilo je naštetih kar nkaj omejitev, tako da je na koncu izgledalo, kot da ga lahko uporabljaš le kak dan v mesecu[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] .

A ni na baterije?

Mogoče sem se malce nerodno izrazila - je na baterije, vendar, da naprva deluje, moreš zaradi prevodnosti trebuh namazati z gelom, ki temelji na vodni bazi (električni dražljaji mišic). Na enem mestu, kjer je bilo gela zelo malo ali pa nič, so mu pol kar iskrice preskakovale in mu je ranilo kožo.

slutnja -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 17:56:59)

a je to mozno? ves kok je baterija tam not blaga? mislim da je on ze kaj od prej mela rano pa da se je pol to pripetil se bolj,... nevem no

biba26 -> RE: abtronic x2 (21.9.2009 19:56:28)

to z rano je možno - vem iz lastnih izkušenj.
Sem imela tega tastarega in je začel pebijat čez nekaj časa,
za novega pa ne vem kako je

lp

slutnja -> RE: abtronic x2 (23.9.2009 16:10:00)

a res ni pozitivnih ucinkov ma skorajda nc....???

zmajaz -> RE: abtronic x2 (23.9.2009 16:21:10)

To je samo zavajanje, od katerega imajo masten dobiček prodajalci, ki vedo, da naivneži, ki bi radi dosegli ful dobre rezultate brez vsakega truda, navalijo na vse, kar jim ponudiš.

Lenny -> RE: abtronic x2 (24.9.2009 12:53:20)

IZVIRNO SPOROČILO: slutnja

a res ni pozitivnih ucinkov ma skorajda nc....???

Ne nasedi reklami! Ni realno, da bi dosegla take učinke. Če redno delaš vaje, bodo učinki tudi vidni. Sama se 2x zravnala trebuh z večernimi trebušnjaki.
Mene bi težko prepričali, da si kot laik nameščam elektrode okoli pasu in z el. impulzi delujem na mišice. Kje pa piše, da sem si jih prav namestila, da bodo delovale res prave mišice, pas je enak za ženske in moške, .... mah, čisto preveč nedoslednosti je. Že drži, da el. impulze uporabljajo v zdravstvu, ampak oni o tem nekaj več vedo, kot mi.

Stran: [1]