Anonimen -> RE: Znaki nosečnosti (28.9.2009 11:35:35)
|
Jaz sem Anonimen št.1, ki je tole debato začel. Glede na to,da nas je zdaj že kar nekaj anonimnih v tem pogovoru. :) Danes je 4 dan po pričakovani M. Včeraj popoldne sem opazila rjav izcedek ko sem šla na stranišče ...in sem bila prepričana,da je začetek menstruacije. Vednar je bil ta rjav izcedek minimalen, zvečer ga je bilo veliko manj, danes zjutraj pa ga skoraj ni več. Slabosti niso več pristone vsak dan, me pa še vedno močno boli v predelu levega jajčnika, trebušček je grozno napet in ob hoji čutim pritisk v maternici, bradavičke pa so občutjive na dotik. Pred 6imi dnevi sem naredila test first sign, ki je bil negativen (vendar je bilo to 2 dni pred pričakovano M). Pojma nimam kaj se dogaja z mano. Še vedno mislim,da je za vse skupaj prenehanje jemanje tabletk in malo zmešani hormončki. Ali pač ne... Ima katera kakšen pameten nasvet kako naj urekpam, kaj naj naredim. Ali je možno,da sem noseča? Zakaj potem ta rjavi izcedek. :( Doma ima 10 let starega otročka...ampak jaz se niti malo ne spomnim kako je bilo takrat! :(
|
|
|
|