|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Znaki nosečnosti
25.9.2009 18:23:23   
Anonimen
Pikapoka, ne paničari! Nisi noseča!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2009 11:35:35   
Anonimen
Jaz sem Anonimen št.1, ki je tole debato začel. Glede na to,da nas je zdaj že kar nekaj anonimnih v tem pogovoru. :)

Danes je 4 dan  po pričakovani M. Včeraj popoldne sem opazila rjav izcedek ko sem šla na stranišče ...in sem bila prepričana,da je začetek menstruacije. Vednar je bil ta rjav izcedek minimalen, zvečer ga je bilo veliko manj, danes zjutraj pa ga skoraj ni več.
Slabosti niso več pristone vsak dan, me pa še vedno močno boli v predelu levega jajčnika, trebušček je grozno napet in ob hoji čutim pritisk v maternici, bradavičke pa so občutjive na dotik.
Pred 6imi dnevi sem naredila test first sign, ki je bil negativen (vendar je bilo to 2 dni pred pričakovano M).

Pojma nimam kaj se dogaja z mano. Še vedno mislim,da je za vse skupaj prenehanje jemanje tabletk in malo zmešani hormončki. Ali pač ne...

Ima katera kakšen pameten nasvet kako naj urekpam, kaj naj naredim. Ali je možno,da sem noseča? Zakaj potem ta rjavi izcedek. :( Doma ima 10 let starega otročka...ampak jaz se niti malo ne spomnim kako je bilo takrat! :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2009 10:33:52   
kovanec
punce, tudi jaz rabim pomoč....user posted image
menstruacijo moram dobit v soboto 03.10. vendar me že od prejšnjega tedna bolijo joške. Še NIKOLI pred menstruacijo me niso bolele, kaj mislite da bi mogoče to res bil znak da sem user posted image ?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.9.2009 10:03:03   
cebelica_2
Pozdravljene,

mene pa zanima ali je možno, da sem zanosila en teden pred pričakovano M.?
To je bilo 5 dni nazaj imam pa močnejše znake, kot da bom dobila user posted image , ampak so malenkost drugačni. Zbada me v križu in v trebuhu.

lp

(odgovor članu kovanec)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.10.2009 13:59:07   
Stajerka26
Punce pozdravljene, spet jaz!
Morem vam povedat, da sem že 45 dan brez user posted image  Včeraj sem naredila zjutraj test nosečnosti in je pokazaluser posted image  druga je sicer bila bolj blaga,ampak vidna.
Med malico v službi si nisem mogla kaj, da ne bi naredila testa še enkrat in se zares veselila videnega...test je ponovno pokazal user posted image  in prepričana sem bila da sem user posted image  in da bomo dobili user posted image
Danes sem bila pri ginekologinji, kjer mi je med. sestra naredila test in povedala, da je negativen user posted image  skoraj me je kap, saj sem bila prepričana, da nama je uspelo .... v bistvu sem trenutno full zmedena in sploh ne vem kaj naj....jutri zjutraj bom test ponovila, da vidim kaj bo...
Ima katera idejo kateri test kupit???

Hvala za pomoč

(odgovor članu cebelica_2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.10.2009 14:02:15   
Stajerka26
anonijmna poskušaj naredit test nosečnosti, vendar če bo pozitiven se ne prenagli preveč kot sem se jaz pri meni je vsaj veselja bilo hitro konec :(

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.10.2009 16:00:08   
ellie
Stajerka26 jaz bi zaupala edino CBju...ker sem sama imela enake probleme z rahlimi črticami. In prvič je pri meni blo enako...ravno okrog 45. dneva sem delala test...so 3 pokazali rahle črtice...kri pa negativno. In potem točno čez 14. dni je prišla M. Tak da so kazali ovulacijo. Sicer kar ne moreš verjet, da tako pozno...ampak očitno je tudi to možno.

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.