Anonimen -> Poroka (8.6.2005 16:12:21)
|
Zanima me, koliko čas ste porabili za organizacijo poroke in koliko živčkov? Midva sva jo pripravljala postopno, skupaj 5 mesecev, živčkov je šlo pa na tone, pa ne zaradi naju, sva bila najbolj sproščena, dobre volje in srečna, temveč zaradi sorodstva, ki je klicalo in težilo zaradi najbolj butastih stvari, delalo iz muhe tri slone... Sem jih bila na koncu tako sita, da sem jih prek mame vse po vrsti nadrla, naj že nehajo delati probleme tam, kjer jih ni. Važno je, da se bomo vsi skupaj fajn imeli. Na koncu je vse izpadlo čudovito, neverjetno, sanjsko in bi vse skupaj še enkrat ponovila.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Edino na telefon se ne bi javljala, ko bi me kdo klical, ker kot se je izkazalo, so res vsi brez veze paničarili. Saj na koncu so se opravičili, tako da danes imamo vsi lepe spomine. :bravo::bravo::bravo: Naučila sem se iz svoje izkušnje, da sta na vsaki poroki v ospredju ženin in nevesta. Vsi ostali prisotni so tam samo zaradi njuju, svatje se morajo prilagoditi željam neveste in ženina, ne pa obratno. Če bi rada šla skakat s padalom, bomo šli pa skakat s padalom. Važno je da je to res njun dan. Kaj pa vi mislite?
|
|
|
|