katero mleko za cucelj nuk - za mleko ? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metuljčica 5 -> katero mleko za cucelj nuk - za mleko ? (8.6.2005 15:47:35)

Imamo spet problem, in sicer... do sedaj smo uporabljali aptamil 2 , in sedaj ko smo prešaltali na aptamil 3, ko ji naredim flaško in če stoji par minut npr. ponoči nastane to tako gosto da negre skozi cucelj nuk- za mleko, cucelj za gosto hrano ima pa preveliko luknjo. Zanima me katero mleko vi uporabljate za nukove cuclje za mleko za dojenčke po 8 mesecu ? V poštev pa ne pride menjava flaške ker iz aventovih sploh noče pit. Ponoči mi pa še 2 krat je .:zmeden2: Hvala za odgovore in Lep pozdrav! :rozica:

majčica -> katero mleko za cucelj nuk - za mleko ? (8.6.2005 19:36:42)

Mi imamo še kar dvojko kdaj, pa smo tudi že 8 mesecev...baje se ne razlikuje dosti od trojke. Sicer smo zdej probali Bebo 3 od Nestle, pa gre normalno čez cucelj 2 od Nuk-a s širokim vratom. Tudi naš noče čez cucelj za gosto hrano piti...ne Avent, ne Nuk?!

usa -> katero mleko za cucelj nuk - za mleko ? (8.6.2005 20:23:54)

hojla
poskusi z novim nukom first srednja luknja(M)mi smo z njih pili aptamil ar ki je zelo gost pa je šlo odlično
lp

Anonimen -> katero mleko za cucelj nuk - za mleko ? (8.6.2005 22:08:15)

Moja Hippov mlekec pije iz nukove s cucljem št.2.Men se je tudi zdela zelo prevelka,pa sem ji enkrat probala pa ga je brez problema popila.No ja-zelo hitro.Če pa res obstaja srednja luknja,jo bom šla pa iskat.

Stran: [1]