uspavanje na rokah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metuljčica 5 -> uspavanje na rokah (8.6.2005 15:17:56)

Vem da smo tega sami krivi, pa vendar: prej je naša mala :duda: vedno sama zaspala ko smo jo polozili v posteljico , čeprav z dudo in ninico. In ... sedaj je nastal velik problem, ki traja že en mesec oz. odkar je bila cepljena, navadila se je uspavat na rokah, če pa jo položim v njeno poseljico je takoj jok. To je ze tako daleč , da še ponoči ko se zbujo jo moram na vsakih 20 minut zibat. Prosim svetujte mi kako naj jo tega odvadim , dokler jo še lahko. Stara je 7 mesecev. Ali naj jo pustim da se dere?!,tega dretja mi ni za poslušat. :grrr::grrr::grrr::ups::ups::ups:

mamsi -> uspavanje na rokah (8.6.2005 15:28:36)

Ti jo uspavaj na rokah, tik prednj zaspi, ko je že fejst zaspana, jo položi v posteljico. Če se začne jokat, jo malo pusti (5 minut), pol jo spet potolaži, umiri, tik predenj zaspi v posteljico,... ponavljaj, dokler ne zaspi.

Nasleden korak: Zvečer uvedi obred, ki jo bo umiril, nato jo položi v posteljico, kako pojočo igračo potegni, daj enega medveda zraven in bodi ob njej, naj se proba sama umirit in zaspat. Če se ne bo, jo vseeno pusti malo jokat, ne je takoj ven vzet, trepljaj jo, če ne pomaga jo malo pomiri v naročju, a ne pusti, da ti zaspi v naročju. Ponavljaj, dokler ne omaga in zaspi sama v posteljici. Nikar ne popuščaj, ko boš enkrat začela to izvajat, ker drgač ne bo napredka, tamala se bo vedno drla, dokler ne bo pogruntala, da s tem ne bo dosegla, da zaspi na rokah. Vso srečo.;)

Willson -> uspavanje na rokah (9.6.2005 8:05:54)

Naša je stara 8 mesecev pa se tudi tako uspava na rokah. Pri nas se je to začelo, ko je zbolela in sedaj se je lepo navadila. Samo moja na rokah zaspi hitro, je ni treba dolgo nositi, ko pa jo v posteljico položim, pa lepo spi dalje. Jo pa moram tudi ponoči malo ponositi, če se zbudi. Tako, da ti ne morem nič svetovati, ker sem na istem! Zaenkrat nama z možem ni težko, in še nisva razmišljala o kakšnih metodah, da bi jo odvadila. LP

PICANCEK -> uspavanje na rokah (9.6.2005 13:34:02)

Naš mali picancek tudi zaspi na rokah, ampak tudi hitro. Ko ga položim v posteljico, ni čisto speč, ampak še malo buden, a dovolj utrujen, da zaspi. Malo se še obrača, včasih pojamra, potem pa zaspi.

PICANCEK -> uspavanje na rokah (9.6.2005 13:34:03)

Naš mali picancek tudi zaspi na rokah, ampak tudi hitro. Ko ga položim v posteljico, ni čisto speč, ampak še malo buden, a dovolj utrujen, da zaspi. Malo se še obrača, včasih pojamra, potem pa zaspi.

PICANCEK -> uspavanje na rokah (9.6.2005 13:34:31)

sorry, dvakrat sem stisnila!!???:zmeden:

Stran: [1]