|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kuža in dojenček
8.6.2005 15:17:43   
Anonimen
Vem, da je bila ta tem že 100x obdelana, ampak ker se moj čas bliskovito približuje (s tem jasno tudi milijon vprašanj), se punce, obračam na vas :rozica:

Kaj je zdaj najbolj prav?
- da je pes doma, ko pridem iz porodnišnice
- da psa ni
- da mu prej mož prinese plenico
- da dojenčka pač dam povohat pa prelizat

Pojma nimam :zmeden2:

Glede na to, da naš kuža že zdaj laja na lupinico (avtosedež), kaj bo pol???
Prosila bi, da mi poveste, kako ste ve predstavile :duda: in :kuza:

Hvala :rozica:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kuža in dojenček
8.6.2005 15:37:44   
lex
Jaz sem se sicer odselila in naš :kuza: je ostal na mojem domu (ker je od staršev). Prej sem bila vsak dan doma in jo jaz sprehajala, ko pa sem rodila me ni bilo cel mesec domov (razni zaplet in splet okoliščin). Ampak ko ga je prvič vidla je bila malo ljubusumna. Sploh ni hotla k tistemu, ki je mel tamalega na rokah. No naslednjič pa ga je že prišla povohat in vsakokrat ko sva šla mimo hiše (stanujem namreč še zmeraj v istem kraju) me je prišla pozdravit na balkon. Sem pa poslušala na lokalnem radiu od kinologa predlog, da naj bi psu dali prej pleničko (da jo nekdo prinese iz bolnice) in ko prideš domov naj bo pes prvi, ki ga boš pozdravla in daš malčka možu. Vzami si nekaj časa za :kuza: (to sem tud jaz naredla in se obnese) potem pa naj ga povoha - samega ga pa ne pustit. jaz sem ga šele česz nekaj časa ko je mali spal v vozičku in smo ga prinesli na teraso, pa ga je full čuvala, še premeknila se ni od vozička, dokler se ni zbudil in me je prišla opozorit - sem namreč neki se motala po kuhni. Jaz mam dobre izkušnje z mojo :kuza: Upam, da bo pri tebi tud tako. Mislim, da pes čuti kako ga sprejemaš blizu otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kuža in dojenček
8.6.2005 16:14:49   
leah
Ah...ne komplicirat;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kuža in dojenček
8.6.2005 16:29:17   
Anonimen
Leah, ne bom :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kuža in dojenček
8.6.2005 16:29:53   
pravljica
jaz bom dala prej možu da ji prinese nekaj za povohat...ko prideva domov, pa ne bom komplicirala - če ga bo polizala ga pač bo...mene bol skrbi, da ne bo lajala ob joku, tako kot zdaj ob trkanju in zvonenju na vhodna vrata :zmeden:...tega pa res ne vem, kak jo naj odvadim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kuža in dojenček
8.6.2005 16:31:49   
Talči
Kaj pa mačke?:muca:

Meni se zdi naša mačka včasih tak ful hudobna. :hudicek:Me kar na lepem hoče napadat in krampat. Me skrbi, kako bo, ko bomo prinesli :duda: domov.
Ko je bila na obisku kolegica, je prišla samo mimo malo povohat, pol pa je ni več zanimalo. Kaj pa bo, ko bo dete 24 ur doma?:ups:
Talči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kuža in dojenček
8.6.2005 19:11:37   
Anonimen
Kar dojenčka naj močno, ampak res močno močno preliže...povsod po telesu. pa pol ga nč umivat, dojenčka namreč, da se zadeva dobr prime povsod po telesu, da se tudi dojenček navadi na psa :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kuža in dojenček
8.6.2005 19:21:42   
Anonimen
Nw, to ravno ni treba, ker se bo prehladil. Dojenček.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kuža in dojenček
8.6.2005 19:26:00   
Anonimen
:)-:)-:)- Oh, Albina... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pa si mi polepšala dan.

Tudi meni v prvem postu ni bilo jasno, zakaj bi dal psu novorojenčka, da bi ga lizal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kuža in dojenček
8.6.2005 19:28:26   
Anonimen
Ah, meni je blo jasno, samo mi je tako mim, da ...pol pa blebetam, mater :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kuža in dojenček
8.6.2005 20:37:42   
Anonimen
Tako, zdaj imam več časa, ker dete spi.
Katerega kuža pa imate? Zdaj se bo al bina spet zgražala, ampak tudi to je pomemben podatek za nas, poznavalce pasje rase. Ker če daš dojenčka za povohat npr. zlatemu prinašalcu, ga bo ta povohal lepo počasi, pa vprašanje je, če ga bo sploh polizal. Mogoče malo.
Če pa daš dojenčka za prevohat višavskemu terierju kot nasprotje prinašalcu, ga bo pa ta vsega prežokal in prelizal, da revež dojenček še dihati ne bo mogel.
Torej, to je različno. Je pa definitivno dobro, da ga povoha, pa katerekoli pasme je že. Tudi če res pade kakšen lubček, kaj pa potem. Še stokrat bo. Otrok se mora hitro navadit na umazanijo, je potem bolj zdrav:).
Lahko mu tudi date povohat kakšno pleničko iz porodnišnice, preden dojenčka prinesete domov, ni pa nujno. Jaz tega nisem naredila, pa je Miša Tiborja itak že poznala, ko sem ga prinesla domov.
Pozneje moraš pa paziti na to, da bo pes spoštoval otroka, ker bo ti tako ukazala. Tu pa ni pardona. Če se bo jokal, bo MORAL kuža biti tiho, ker mu boš ti tako rekla. Pes mora vedeti, da si ti v kardelu najvišje in da bo tako, kot boš ti rekla (ali pa partner, če je on gospodar). Če imate vzpostavljeno to hierarhijo, potem ne bo problema.
Jaz moji kuži pustim vse živo, res je scrkljana, ampak če ji nekaj rečem, potem to tudi drži. To ona ve. Razen pri mačkah pa vsa "vzgoja" oziroma povezava med nama odpove...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kuža in dojenček
8.6.2005 20:41:38   
Anonimen
No, a pol je res treba lizat :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kuža in dojenček
8.6.2005 20:43:46   
Anonimen
Ja, kaj pa pitbul al kaj je že? Al pa un...veš iz sreče na vrvici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kuža in dojenček
8.6.2005 20:45:51   
emaa
un iz sreče na vrvici je pa tko sreča na vrvici, veš kolk bo otrok srečen, če ga bo prežokal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kuža in dojenček
8.6.2005 20:48:24   
Anonimen
Un se slin...:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kuža in dojenček
8.6.2005 21:39:32   
Anonimen
Ja pa kaj pol, če se mal slinčka, buci, buci, buci, kuža:)! Kaj pa un Beethoven? Unemu je slina kar frčala po stanovanju. Tisti je bil bernardinec, Jakob (Sreča na vrvici) je pa novofundlandec. Pitbuli so pa meni antipatični. To so mi edini skeri psi. No, pa tisti v Harry Pottrerju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kuža in dojenček
8.6.2005 22:20:16   
soncece24
Ja pitbulu pa jaz ravno dojenčka nebi dala za lizat... Sicer pa vsak svojega psa najboljše pozna. Moj je bil (žal je že pokojen, smrk) taka carta, da ga je sestrična ko je bila majhna jahala, pa pustil je, da mu naša mačka iz posode ven je, medtem ko je tudi on jedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kuža in dojenček
8.6.2005 22:22:25   
Anonimen
Njami, to bo pa nekaj za al bino:)!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kuža in dojenček
9.6.2005 7:39:43   
Anonimen
Moj bratranec ga je tudi jahal - sicer zelo prijaznega psa, ko pa se mu je odrolalo, mu je odrobil glavo: odprl zgornji del glave kot bučo. Rezultata 21 šivov, na glavi ima "obroč" kot kak svetnik. Drugih posledic hvala bogu ni.

Pes je pes...še vedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kuža in dojenček
9.6.2005 9:26:13   
Anonimen
Hvala Splišni (Sumo :zmeden: ).

Sej vem, da bo vse okej. Imamo pa zlatega prinašalca :bravo:
Javim čez en mesec, kako je šlo :ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kuža in dojenček
9.6.2005 10:20:41   
Anonimen
Ja, to je res, pes je pes, in vedno moraš imeti psa in otroka pod nadzorom. Ke se otrok psa dotika, kakorkoli, moraš vedno opazovati psa, kdaj ima tega dovolj, posebno takrat je lahko nevarno, če se pes nima kam umakniti ali pa se ne more. NIKOLI ju ne smeš pustiti brez nadzora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kuža in dojenček
9.6.2005 11:01:24   
spacey
No mene je tudi to najbolj skrbelo, ampak je zdej vse ok. Pleničke ji nismo dali za povohat, ker je tamauček bil na antibiotikih in ni bilo smisla (lulanje smrdelo po zdravilih). :zmeden:

Al bina in soncece24: mi imamo doma am. stafford terierko (like a pitbull) in ni nobenih problemov s tamalim. Res je, da ga je najprej grdo gledala, ampak zato ker je tumač navezana name in ji ni bilo jasno kdo je zdaj to pri meni v naročju. Jst sm ji razložila, da ni več prva in edina, ampak da je še vedno prva in moja ter da mora bit pridna in čuvat malega Liama, kot "bratca". Vse je štekala in zdej je vse tako kot sem si želela: rada ga ima, čuva ga in vsako jutro ga pride polizat! 9nebesa Boljše psičke si ne bi mogla želet!

No za konec, doma imamo še enega :kuza: (labradorca) in :muca:.

Lp;
Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
9.6.2005 12:11:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kuža in dojenček
9.6.2005 12:51:12   
polona2
Pri nas je šlo spoznavanje brez težav, psu dojenčka ne smeš skrivati, pusti mu, naj ga pogleda, povonja, če se kuža zaradi prihoda novega družinskega člana ne bo počutil prikrajšanega, ne boste imeli nobenih težav, lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kuža in dojenček
9.6.2005 14:27:31   
soncece24
Ma pitbula sem dala zgolj za primerjavo, ker pač ima sloves napadalnega psa. Če psa prav vzgojiš itak pomojem ni težav, drugače pa so lahko tudi pudli smrtno nevarni...pa ne samo za dojenčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (27%)

lana (73%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!