Izguba zavesti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sashy -> Izguba zavesti (20.9.2009 15:31:23)

Sem v 32t nosečnosti in se na splošno že celo nosečnost počutim odlično. V petek dopoldan pa sem se sprehajala po trgovini in mi je bilo ves čas po malo slabo (zajtrk sem jedla kot vsak dan). Ko sem na blagajni prišla na vrsti se mi je začelo temniti pred očmi in če me ne bi nekdo, ki je stal poleg prijel bi padla po tleh. Blagajničarka je poklicala sodelavko, da mi je prinesla vodo in stol. Še cel dan sem bila malo slabotna, gibi otroka so bili prisotni čez cel dan in enako včeraj.
Ali bi morala k zdravniku ali je to bil samo tak splet dogodkov (slab zrak v trgovini, nizki krvni tlak (spodnjega imam zmeraj prenizkega 65), stanje/čakanje na blagajni)?
Se je mogoče kateri zgodilo še kaj podobnega?

Hvala

benika -> RE: Izguba zavesti (20.9.2009 15:34:53)

Ja, moji sestri večkrat. Razlog je bil to, kar si že ti naštela...slab zrak, čakanje, pritisk. Sej bo minilo...čez 8 tednov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

KatMat -> RE: Izguba zavesti (20.9.2009 15:40:21)

ce te skrbi kar poklici svojo DR.,drugace pa mislim da nebi smela skrbeti...razen ce bi se ponovilo...

jaz sem si v 1. nosecnosti na isti nacin zbila komplet sprednje zobe ker me je zmanjkalo in sem zadela rob omarice...

naja78 -> RE: Izguba zavesti (20.9.2009 20:51:58)

oj.
najslabše za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]je če dolgo časa(dovolj 10 min) stojimo na mestu.pritisk pade in je kolaps tukaj.ni nevarno,ampak sila neprijetno.vseeno pokliči G in spij kako fajn kavico.

Bety11 -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 8:06:15)

Misim, da imaš zelo slabo kri.....Premalo železa!!!

Ploha -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 8:11:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

In to vidiš kar preko ekrana??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

nincrli -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 8:45:51)

To sploh ni res.

Meni se je enako zgodilo pa tudi v trgovini, poleti. Kar naenkrat se je začelo temnit pa glasovi od daleč, sem se prerinila ven in se usedla, je bil moj na srečo z mano. In je minilo.
Kri pa imam vredu, pritisk pa nizek tak da bo to verjetno vzrok.

Ploha -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 13:03:51)

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

To sploh ni res.

Meni se je enako zgodilo pa tudi v trgovini, poleti. Kar naenkrat se je začelo temnit pa glasovi od daleč, sem se prerinila ven in se usedla, je bil moj na srečo z mano. In je minilo.
Kri pa imam vredu, pritisk pa nizek tak da bo to verjetno vzrok.

jst sm imela v nosečnosti dobro kri in super pritisk, pa se mi je to dogajalo....

katra55 -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 13:28:14)

Meni se je to dogajalo celo nosečnost, sploh nisem nikamor upala sama. Vzrok pa je nizek pritisk.

FLASK_A -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 13:29:58)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

milki -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 13:55:11)

V prvi nosečnosti na dan ko sem dobila odločbo, da mi ne bodo podaljšali bolniške, sem šla v službo da se dogovorim, kdaj pridem nazaj delat in sem padla direkt z glavo naprej in trebuhom na beton v 30 t nosečnosti in so me odpeljal v porodnišnico, kjer sem bila 3 dni. Da ne govorim kok sem bila potolčena.
Zdaj v drugi se mi spet isto dogaja, pa nimam nizek pritisk in nisem slabokrvna.

Momtobe -> RE: Izguba zavesti (21.9.2009 13:56:28)

Ta z železom je bila brihtna :))

Jaz imam železo nadpovprečno pa se mi isto dogaja ... In ja, ponavadi je kriv nizek pritisk (moj je ponavadi 85 do 90 in spodnji od 50 do 60).

Pazi kako vstajaš (iz stola itd) in če se počutiš omotično se raje kam vsedi ... bo minilo.

Meni je zdravnica rekla, da pri nizkem pritisku pomaga veliko vode in bolj slana hrana.

Stran: [1]