Jessy -> Ojla, AvGUsTOvkE! Gremo višje! (8.6.2005 14:53:51)
|
Lep dan vsem skupaj! Jaz sem imela danes kar naporen dan v službi. Smo šli v LJ v prirodoslovni muzej, kjer smo bili v vročih prostorih kar 2 uri. Eno uro sem presedela NA TLEH medtem, ko so otroke vodili drugi. Enostavno nisem mogla v tisti vročini stati - pa otroci so tudi sedeli na tleh. Saj ne vem, če bi sploh omenila, kakšna budala sem... Nekako se sama sebi na pogled sploh ne zdim, da izgledam noseča. No, ja, ko se obrnem vstran, potem že, ampak na splošno imam občutek, da se mi to ne vidi. :zmeden: Večkrat razmišljam o tem, da mimoidoči verjetno mislijo, da sem pač samo toliko debela, da nimajo pojma, da sem noseča. No, ampak potem me pa določeni posamezniki (neznanci) ogovarjajo, da sem že v visoki nosečnosti, pa kako to, da še delam in kdaj imam rok....Takrat se mi pa usta obrnejo navzven (še dobro, da imam ušesa, da se ustavijo) in sem vesela, ker vejo, da sem noseča. Sem čudna, kajne??? :zmeden: Včeraj sva z :love: prav prijetno praznovala obletnico! Hvala vsem za čestitke! In, ne boste verjele, da sva se med večerjo celo pogovarjala o imenih in sva nekako dobila svoj izbor, ki pa vsekakor ni dokončen. Naj vam zaupam: za :roza: Neja, Tia (tu ravno ni imel nobene ideje, sta mu pa imeni všeč), za :modri: pa Tadej, Staš (to so pa njegovi predlogi, s katerimi se kar strinjam). Tako, da se mi je pošteno oddahnilo, saj imava vsaj en začetek. Punce, a ve še spite na trebuščkih? Jaz se v položaju nezavestnega še najbolje počutim, čeprav se vsakič zbudim na križu. Se pa zaenkrat še pošteno naspim. Upam, da bo še dolgo tako! Kety, kako si pa ti dovoliš kar zboleti??? To pa ni vredu! Kar zdava bodi, pa nehaj bolehati!!! Slišiš??? No, da boš res kmalu spet na nogah! Miševi, a vi pa še prenavljate!? Saj pol je pa res boljše, da ne polniš predalov, da se ti ne zapraši, saj bo šel prah po celem stanovanju. Pri nas smo hvala Bogu končali z zidarskimi deli za vsaj 10-20 let - upam!!! Kakorkoli že, fajn se imejte v lepem popoldnevu, pa pokukajte kaj sem in kaj pripišite!!! pa pa
|
|
|
|