končno sem rodila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ema&aljaž -> končno sem rodila (8.6.2005 14:48:07)

29.5 sem rodila fantja maia

je vredu zdaj pa ne vem kako mu urediti sobo

propsim pomoč

Margareta -> končno sem rodila (8.6.2005 15:07:35)

cestitam za otročka, kaj glede sobe te pa zanima? Jaz bi, če bi imela prostor lepo prebarvala v kakšno oranžno barvo (no zdaj je že prepozno), potem pa opremila v barvi, ki bi prevladovala, npr zeleno posteljnino, zeleno previjalno, pa tako naprej

mamsi -> končno sem rodila (8.6.2005 15:14:38)

:rozica::rozica::rozica: za vaju.

Odvisno, ali boš imela previjalno tut tam al ne, ali boste spali skupaj,...

Midva imava zakonsko, poleg nje postlco od tamale, not gre še ena omara in se zadeva konča. Imam pa previjalno kar v kopalnici, blizu vode, ker imamo tam dovolj prostora.;)

Anonimen -> končno sem rodila (8.6.2005 17:12:18)

Čestitke..kdo je Tia&Lu?:zmeden2::zmeden2:

dory -> končno sem rodila (8.6.2005 17:15:27)

jah soba je ponavad urejena kukr tolk se pred prihodom mulcka...al pa sem jest prevec rada skrbna in natancna:zmeden2:

india -> končno sem rodila (8.6.2005 19:24:21)

Vseeno mi pa ni jasno, zakaj ?????, zakaj nisi prijavljena???? Nateg, 100%!:zmeden:

Anonimen -> končno sem rodila (8.6.2005 19:59:59)

Jaz bi tudi imele dvojčka..George Bush, pridi še k meni malo na obisk, pol pa splini kot najin tati:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Že vajena:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

vesnaRR -> končno sem rodila (8.6.2005 20:23:53)

Pa dobro pa kaj vam je? Če vas ne zanima in nimate kaj pametnejšega za povedat temo preskočite!

In nehajte se že skrivat za anonimnostjo, ker jaz točno vem kdo ste.

Lp, Vesna

CatJa -> končno sem rodila (8.6.2005 20:59:39)

Men tud ni jasno za kaj se gre :zmeden2:

Ema ti pa mogoce poglej v kaksno revijo za opremljanje. Npr. v Ikeinem katalogu lahko dobis kar nekaj idej, pa tudi v kaksnem katalogu Quelle, Neckermann, kjer prodajajo pohistvo. Sicer je pa vsa finta itak v barvah, od pohistva rabis tako samo posteljico in previjalno, pa kaksno omaro. No mogoce, ce bos spala zraven otrocka se posteljo zase.

:metulj:

Pupica -> končno sem rodila (8.6.2005 22:50:02)

matr kva vse ne opazte.Jaz sem pa čist blont za take stvari:zmeden::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Go Vesna!;)

ema&aljaž -> končno sem rodila (16.6.2005 17:02:19)

zakaj te spominjam na drugo osebo????

ne razumem kdo pa je to tia&liu

lp:metulj::metulj:

Stran: [1]